129,00
Varastossa
SKU
TR-0215302
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Yhden Hengen Riipputuoli
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Musta
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Kyllä (sisältyy)
Pakkaus 110 x 30 x 30 cm
Maksimikuormitus 120 kg
Materiaali Olefin
Paino 5.4 kg
Pituussuunnan levitystanko 100 cm
Kankaan pituus 200 cm
Kankaan leveys 120 cm
Kokonaiskorkeus 160 cm
Minimi ripustuskorkeus 220 cm

Tuotteen kuvaus

Sereno-riipputuoli

Sereno on riipputuoli tyypilliseen, joka on valmistettu aitoon pohjoisamerikkalaiseen tyyliin. Se näyttää hyvältä ja siinä on mukava niin istua kuin maatakin. Riipputuoli pehmustettu ja se on valloittavan pehmeä!

Tässä riipputuolissa on myös integroitu jalkatuki, ja mukana tuleva tyyny täydentää rentoutumishetkesi täydellisiksi!

Sereno-riipputuoli on valmistettu säänkestävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Kangas näyttää puuvillalta ja tuntuu yhtä miellyttävältä iholla. Siksi tätä riipputuolia voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Se on erittäin säänkestävä ainutlaatuisen materiaalinsa ansiosta. Suosittelemme kuitenkin aina säilyttämään riipputuolin kuivassa, kun sitä ei käytetä.

Levitystanko on valmistettu 100% FSC-puusta.

Sisältää tyynyn ja jalkatuen

Tässä riipputuolissa istut mukavasti, sillä Serenon tuolin mukana tulee tyyny ja jalkatuki, joka on jo kiinnitetty riipputuoliin.

Reilu tuotanto

Tropilexin riippumatot ja riipputuolit valmistetaan Etelä-Amerikassa ja Aasiassa reilun kaupan ehdoin. Tropilex maksaa reilut hinnat ja valvoo hyviä työoloja tehtaissaan. Tällä tavoin jokainen Tropilex riippumatto tai riipputuoli edistää vaurauden kasvua kehittyvillä alueilla.

Ympäristöystävällisyys ja 1 % for the Planet

Tropilex on ympäristöystävällinen yritys. Sen lisäksi, että tuotanto on mahdollisimman kestävää, Tropilex myötävaikuttaa myös planeettamme tulevaisuuteen '1% for the Planet' -hankkeen kautta.

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Yhden Hengen Riipputuoli Sereno Black
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!