99,00
Varastossa
SKU
TR-0215102
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Yhden Hengen Riipputuoli
Merkki Tropilex ®
Väri Musta
Säilytyspussi Ei
Vastaava Tyyny Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Pakkaus 115 x 10 x 10 cm
Maksimikuormitus 200 kg
Materiaali Polyester
Paino 3 kg
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 115 cm
Kankaan pituus 135 cm
Kankaan leveys 115 cm
Kokonaiskorkeus 180 cm
Minimi ripustuskorkeus 190 cm

Tuotteen kuvaus

Viileä Rope-riipputuoli

Rope-riipputuolissa voit rentoutua ja nauttia jokaisesta tuulen vireestä. Tämä solmittu köysiriipputuoli pitää sinut aina viileänä, myös kuumina kesäpäivinä!

Levitystangot on valmistettu ylellisestä Shorea-puusta (100 % FSC-sertifioitu). Rope-riipputuoli sopii täydellisesti Tropilexin riipputuolijalustoihin.

Vahva ja mukava

Solmittu riipputuoli tarjoaa reikiensä ansiosta viileän ilmanvaihdon, mikä tekee siitä loistavan riipputuolin kesäpäiviesi kaveriksi! Rope-riippumatto ei ole solmittu, vaan punottu. Tämän ansiosta kangas tuntuu erittäin miellyttävältä, myös paljaalla iholla.

Tropilexin Rope-riipputuolit on punottu paksuista naruista satojen ohuiden narujen sijaan. Tämä tekee riipputuoleistamme erityisen vahvoja ja kestäviä.

Ja koska 'Rope' on punottu kahdesta köydestä yhden köyden sijasta, se on myös jopa 40% vahvempi kuin vastaavat riipputuolit!

Pehmeä polyesteri kierrätetyistä muovipulloista

Rope-riipputuolin erityispiirre on, että se on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista valmistetusta polyesteristä. Lisäksi se valmistetaan Intiassa, jossa jäteongelma on merkittävä yhteiskunnallinen ongelma.

Tuskin tarvitsee mainita, että käytetyissä materiaaleissa ei ole tingitty laadusta tai mukavuudesta. Itse asiassa ainutlaatuisen kudontatekniikan ansiosta kangas tuntuu erittäin pehmeältä – jopa pehmeämmältä kuin puuvilla!

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilexin tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja oikeudenmukaista. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii yhteistyössä tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, mikä on varmistanut työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurauden kasvua Intiassa ja muualla!

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Yhden Hengen Riipputuoli Rope Black
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!