109,00 €
Varastossa
SKU
TR-0210301
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään

Yhden Hengen Riipputuoli Premium Melon

Rating:
100% of 100
Tekniset tiedot
Malli Yhden Hengen Riipputuoli
Väri Monivärinen
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Paino 3 kg
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Vastaava Plaid Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Pakkaus 110 x 10 x 10 cm
Maksimikuormitus 120 kg
Materiaali Polycotton
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 110 cm
Kankaan pituus 160 cm
Kankaan leveys 115 cm
Kokonaiskorkeus 160 cm
Minimi ripustuskorkeus 190 cm
Lataa ohjeet

Tuotteen kuvaus

Tropilexin Premium-riippumatto

Tässä Tropilexin kolumbialaisessa riippumatossa on käytetty erityistä kudontatekniikkaa. Tämä mahdollistaa useiden värillisten lankojen käytön ja ainutlaatuisen kuvion luomisen.

Kudontatekniikka tekee kankaasta myös erityisvahvan. Lisäsyy sille, miksi riippumatto ansaitsee nimen 'Premium'!

Ainutlaatuisen luonteensa ja korkean laadunsa ansiosta Tropilexin 'Premium' -riippumatto on siis ykkösvalinta kaikille, jotka haluavat korkealaatuisimman riippumaton!

Paksu kangas pehmeällä luonteella

Premium-riippumatossa on erityisen paksu kangas; jopa 20 % paksumpi kuin muilla tuotemerkeillä. Tämä paksumpi kangas tarjoaa enemmän mukavuutta ja tekee riippumatosta vahvemman ja kestävämmän.

Materiaali on yhdistelmä 70 % puuvillaa ja 30 % polyesteriä. Puuvilla ja kankaan ainutlaatuiset kuviot antavat 'Premium'-riippumatolle sen pehmeän luonteen.

Polyesterin estää puuvillaa venymästä liikaa. Sen ansiosta riippumatto kestää myös paremmin sadetta. Suosittelemme kuitenkin aina säilyttämään riippumaton kuivassa paikassa, kun sitä ei käytetä.

Kolumbialainen riippumatto

Kolumbialaisissa riippumatoissa kuten ''Premium"- riippumatossa on ylimääräisiä ripustusnauhoja. Tämä saa ne aukeamaan helpommin kuin muut riippumatot. Se saa myös kehon painon jakautumaan tasaisemmin. Kaiken tämän ansiosta ne ovat vieläkin mukavampia.

Ripustusnarut tulevat kankaasta sen sijaan, että ne olisi ommeltu siihen erikseen. Tämä paitsi näyttää hyvältä, vähentää myös katkeamisen mahdollisuutta jopa 30 %.

Käsityötaito

Premium-riipputuoli on erinomainen esimerkki kolumbialaisesta käsityötaidosta.

Ensinnäkin kangas on kudottu koneellisesti mahdollisimman pienen virhemarginaalin ja parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi. Riipputuoli on sitten viimeistelty käsin. Kun suuri kangas on leikattu oikeaan kokoon, molemmat päät puretaan erikseen. Nämä 30 cm pitkät langat, joita Kolumbiassa kutsutaan nimellä "Cadejo", punotaan naruihin. Ripustusnauhat sidotaan tähän 'Cadejoon' käsin.

Cadejo antaa kolumbialaiselle riippumatolle viehättävän, käsintehdyn ilmeen. Se tekee siitä myös kestävämmän ja helpottaa riipputuolin avaamista.

Spiva säilytyspussi

Jokaisen Tropilex-riipputuolin mukana toimitetaan sille sopiva säilytyspussi. Voit käyttää tätä pussia riipputuolin säilyttämiseen.

Valmistettu rakkaudella Kolumbiassa

Tropilexin kolumbialaiset riipputuolit valmistetaan todella Kolumbiassa. Tämän maan vuosisatoja kestävä riippumattoperinne näkyy ainutlaatuisissa riippumatoissamme ja riipputuoleissamme!

Tropilex tarkoittaa reilua kauppaa: tuotanto hyvissä työoloissa ja kohtuulliseen hintaan. Näin Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurastumista.

Yhdistelmätarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Yhden Hengen Riipputuoli Premium Melon
Tuotearvostelu
 1. Laadukas, niin himo!
  Tuotearvostelu
  100%
  Se on hieman hankala kiivetä sen ensimmäisen kerran, mutta kun saan tajusin kuinka rentouttavaa ja mukavaa se oli. Niin addicting! Se Vain hienoa laittaa koko kehon swing ja tuntea cradled ja tuettu!

  Arvostellut Tamara

  Posted on