119,00
Varastossa
SKU
TR-0210303
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Yhden Hengen Riipputuoli
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Pinkki
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Vastaava Plaid Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Pakkaus 110 x 10 x 10 cm
Maksimikuormitus 120 kg
Materiaali Polycotton
Paino 3 kg
Kudonnan tiheys 380 g/m²
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 110 cm
Kankaan pituus 160 cm
Kankaan leveys 115 cm
Kokonaiskorkeus 160 cm
Minimi ripustuskorkeus 190 cm
Lataa ohjeet

Tuotteen kuvaus

Tropilexin Premium-riipputuoli

Tässä Tropilexin kolumbialaisessa riipputuolissa on käytetty erityistä kudontatekniikkaa. Tämä mahdollistaa useiden värillisten lankojen käytön ja ainutlaatuisen kauniin kuvion luomisen.

Kudontatekniikka tekee kankaasta myös erityisvahvan, jonka vuoksi tämä riipputuoli todellakin ansaitsee nimen 'Premium'!

Ainutlaatuisen luonteensa ja korkean laadunsa ansiosta Tropilexin 'Premium' -riipputuoli on ehdoton ykkösvalinta kaikille, jotka haluavat parhaan mahdollisen riipputuolin!

Paksu kangas pehmeällä luonteella

Premium-riipputuolissa on erityisen paksu kangas; jopa 20% paksumpi kuin muiden valmistajien riipputuoleissa. Paksumpi kangas tarjoaa enemmän mukavuutta ja tekee riipputuolista vahvemman ja kestävämmän.

Materiaali on yhdistelmä 70% puuvillaa ja 30% polyesteriä. Puuvilla ja kankaan ainutlaatuiset kuviot antavat 'Premium'-riipputuolille sen pehmeän luonteen.

Polyesterin estää puuvillaa venymästä liikaa. Sen ansiosta riippumatto kestää myös paremmin sadetta. Suosittelemme kuitenkin aina säilyttämään riipputuolia kuivassa paikassa, kun sitä ei käytetä.

Kolumbialainen riipputuoli

Kolumbialaisissa riipputuoleissa kuten ''Premium"- riipputuolissa on ylimääräisiä ripustusnauhoja. Tämä saa ne aukeamaan helpommin kuin muut riipputuolit. Se saa myös kehon painon jakautumaan tasaisemmin. Kaiken tämän ansiosta ne ovat vieläkin mukavampia.

Ripustusnarut tulevat kankaasta sen sijaan, että ne olisi ommeltu siihen erikseen. Tämä ei ainoastaan saa riipputuolia näyttämään paremmalta, mutta vähentää myös narujen katkeamisen mahdollisuutta jopa 30%.

Käsityötaito

Premium-riipputuoli on erinomainen esimerkki kolumbialaisesta käsityötaidosta.

Ensinnäkin, kangas on kudottu koneellisesti mahdollisimman pienen virhemarginaalin ja parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi. Riipputuoli on sen jälkeen viimeistelty käsin. Kun suuri kangas on leikattu oikeaan kokoon, molemmat päät puretaan erikseen. Nämä 30cm pitkät langat, joita Kolumbiassa kutsutaan nimellä "cadejo", punotaan naruihin. Ripustusnauhat sidotaan 'cadejoon' käsin.

Cadejo antaa kolumbialaiselle riipputuolille viehättävän, käsintehdyn ilmeen. Se tekee siitä myös kestävämmän ja helpottaa riipputuolin avaamista.

Sopiva säilytyspussi

Jokaisen Tropilex-riipputuolin mukana toimitetaan sille sopiva säilytyspussi. Voit käyttää tätä pussia riipputuolin säilyttämiseen.

Valmistettu rakkaudella Kolumbiassa

Tropilexin kolumbialaiset riipputuolit valmistetaan todella Kolumbiassa. Tämän maan vuosisatoja kestävä riippumattoperinne näkyy ainutlaatuisissa riippumatoissamme ja riipputuoleissamme!

Tropilex tarkoittaa reilua kauppaa: tuotanto hyvissä työoloissa ja kohtuulliseen hintaan. Näin Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurastumista.

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Yhden Hengen Riipputuoli Premium Cherry
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!