89,00
Varastossa
SKU
TR-0218105
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Yhden Hengen Riipputuoli
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Vihreä
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Vastaava Plaid Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Pakkaus 110 x 10 x 10 cm
Maksimikuormitus 120 kg
Materiaali Polycotton
Paino 2.3 kg
Kudonnan tiheys 300 g/m²
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 110 cm
Kankaan pituus 160 cm
Kankaan leveys 115 cm
Kokonaiskorkeus 160 cm
Minimi ripustuskorkeus 190 cm
Lataa ohjeet

Tuotteen kuvaus

Aito brasilialainen riipputuoli!

Etsitkö parasta mahdollista riipputuolia? Siinä tapauksessa valintasi on kaunis brasilialainen riipputuoli Tropilexin tuotevalikoimasta.

Löydät jokaiselle riipputuolille sopivan riippumattojalustan tuotevalikoimastamme.

Paksu kangas pehmeällä luonteella

Tämän riippumaton kangas on erityisen paksu; jopa 20% paksumpi kuin muilla valmistajilla. Paksumpi kangas tarjoaa lisämukavuutta ja tekee riippumatosta vahvemman ja kestävämmän.

Materiaali on yhdistelmä 75% puuvillaa ja 35% polyesteriä. Puuvilla ja kankaan ainutlaatuiset kuviot antavat 'Premium'-riippumatolle sen pehmeän luonteen.

Polyesteri estää puuvillaa venymästä liikaa. Sen ansiosta riippumatto kestää myös paremmin sadetta. Suosittelemme kuitenkin aina säilyttämään riippumaton kuivassa paikassa, kun sitä ei käytetä.

Brasilialainen riipputuoli

Brasilialaisissa riipputuoleissa on ylimääräisiä ripustusnauhoja. Tämä saa sen leviämään helpommin, kuin muut riipputuolit. Se jakaa myös kehon painon tasaisemmin koko riipputuolille, jonka ansiosta se on vieläkin mukavampi.

Ripustusnarut tulevat kankaasta sen sijaan, että ne olisi ommeltu siihen erikseen. Tämä paitsi näyttää hyvältä, se myös vähentää katkeamisen riskiä jopa 30%.

Sopiva säilytyspussi

Jokaisen Tropilexin riipputuolin mukana tulee sille sopiva säilytyspussi. Voit käyttää tätä pussia riipputuolin säilyttämiseen, tai vaikka kauppakassina!

Valmistettu rakkaudella Brasiliassa

Tropilexin brasilialaiset riipputuolit valmistetaan todella Brasiliassa. Maan vuosisatoja pitkä riippumattoperinne näkyy näissä ainutlaatuisissa riippumatoissa ja riipputuoleissa!

Tropilex edistää reilua kauppaa: tuotantoa hyvissä työoloissa ja reiluun hintaan. Tällä tavalla Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurastumista.

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Yhden Hengen Riipputuoli Organic Green
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!