99,00
Varastossa
SKU
TR-0215402
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Yhden Hengen Riipputuoli
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Musta
Säilytyspussi Ei
Vastaava Tyyny Kyllä (sisältyy)
Pakkaus 85 x 85 x 10 cm
Maksimikuormitus 120 kg
Materiaali Polyester
Paino 5.3 kg
Levitystanko Ei
Kankaan pituus 83 cm
Kankaan leveys 83 cm
Kokonaiskorkeus 140 cm
Minimi ripustuskorkeus 170 cm

Tuotteen kuvaus

Riipputuoli 'Macramé'

Macramé-tuolilla on tyylikäs ja boheemi ilme, ja se on kudottu käsin. Tämä Macramé-riipputuoli tuo tyyliä ja glamouria mihin tahansa kotiin, mihin tahansa se ripustetaankaan!

Valmistettu kaiken ikäisille ja sopii mihin tahansa kotiin tai puutarhaan. Ripusta riipputuoli esimerkiksi makuuhuoneeseen, kuistille, lastenhuoneeseen, huvimajaan tai ihan vain olohuoneeseen.

Polyesterituen ansiosta riipputuoli soveltuu erittäin hyvin ulkokäyttöön.

Sisältää tyynyn

Tässä riipputuolissa on mukava istua, sillä Macramé-riipputuolin mukana tulee tyyny maksimoimaan chillit hetkesi!

Kestävät Macramé-riipputuolit valmistetaan kierrätetystä materiaalista

Macramé-riipputuoli on valmistettu ekologisella tavalla. Nyöreissä käytetty polyesteri on peräisin kierrätetyistä muovipulloista. Tällainen muovin uudelleenkäyttö on erityisen arvokasta, koska riipputuolit tuotetaan maassa, jossa on valtava jäteongelma: Intiassa.

Tämä kestävä tuotanto ei tarkoita uhrauksia mukavuuden tai laadun kustannuksella! Ainutlaatuisen kudontatekniikan ansiosta Macramé-riipputuoli tuntuu erittäin miellyttävältä. Materiaali on jopa pehmeämpää kuin puuvilla.

Reilunsti tuotettu

Tropilex-riippumattoja ja -riipputuoleja valmistetaan Etelä-Amerikassa ja Aasiassa reilun kaupan ehdoin. Tropilex maksaa reilut hinnat ja valvoo hyviä työoloja. Tällä tavoin jokainen Tropilex riippumatto tai riipputuoli edistää vaurauden kasvua kehittyvillä alueilla.

Ympäristöystävällisyys ja 1 Percent for the Planet

Tropilex on ympäristöystävällinen yritys. Sen lisäksi, että tuotanto on mahdollisimman kestävää, Tropilex myötävaikuttaa myös planeettamme tulevaisuuteen '1% for the Planet' -hankkeen kautta.

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Yhden Hengen Riipputuoli Macramé Black
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!