Erikoishinta 189,00 € Normaalihinta 249,00 €
Varastossa
SKU
TR-0310101-1
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään

Yhden Hengen Riippumattojalusta Wood Second Chance

Tekniset tiedot
Malli Yhden Hengen Riippumattojalusta
Väri Puu
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Paino 19 kg
Pakkaus 168 x 39,5 x 12 cm
Maksimikuormitus 160 kg
Materiaali Puu (FSC® Mix)
Kokonaispituus 352 cm
Kokonaisleveys 125 cm
Kokonaiskorkeus 137 cm
Materiaaliteline Kuusipuu (FSC® Mix)
Säädettävä Kyllä (Ketju)
Ihanteellinen riippumaton pituus 290 - 330 cm
Lataa ohjeet

Tuotteen kuvaus

Tämä on toinen mahdollisuus!

Joskus meillä Minun Riippumattoni -kaupassa on näyte tästä myydyimmästä tuotteesta, jota emme voi enää myydä uutena. Tuote on palautettu ja laatikko on vaurioitunut ja/tai siinä on joitain käytön jälkiä, koska tuotetta on kokeiltu. Siksi saat ylimääräisen alennuksen tästä tuotteesta.

Eli siis: Tämä tuote lähetetään sinulle vahingoittuneessa laatikossa tai muussa kuin alkuperäisessä laatikossa, ja siinä on joitain käytön jälkiä.

Kaunis puinen riippumattojalusta

FSC®-sertifioidusta puusta valmistettu tyylikäs riippumattojalusta näyttää upealta missä tahansa puutarhassa. Valmistettu huolella ja ammattitaidolla.

Erityinen upotuskylpy tasoittaa kuhmuja ja puu tehdään säänkestäväksi. Riippumaton ripustuspituutta voi säätää ketjujen avulla. Nämä ketjut toimitetaan jalustan mukana!

Huomaa: Kun valitset tälle jalustalle riippumaton, ota huomioon riippumaton kokonaispituus! Jos tämä pituus on esimerkiksi 3,5 metriä, myös jalustan vähimmäispituuden on oltava 3,5 metriä. Lähes kaikki telineet ovat säädettävissä, joten sinulla on jonkin verran liikkumavaraa ripustamisessa.

Uudessa mallissa tämä jalusta voi kestää vielä 40 kg:n lisäpainon.

Saatavana kolmena eri versiona

Wood - yhden hengen riippumattojalusta: Sopii kaikille yhden hengen riippumatoille, jotka ovat saatavana Minun Riippumattoni -kaupassa, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 290 - 340 cm.

'Wood' -kahden hengen riippumattojalusta Sopii kaikille kahden hengen riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -kaupassa, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 330 - 370 cm.

'Wood' - family-riippumattojalusta Sopii kaikille family-riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -sivustolla, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 360 - 400 cm.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Yhden Hengen Riippumattojalusta Wood Second Chance
Tuotearvostelu