69,00 €
Varastossa
SKU
TR-0115601
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään

Yhden Hengen Riippumatto Haïti Cherry

Tekniset tiedot
Malli Yhden Hengen Riippumatto
Väri Monivärinen
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Paino 2 kg
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Vastaava Plaid Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Pakkaus 90 x 10 x 10 cm
Maksimikuormitus 120 kg
Materiaali Polycotton
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 90 cm
Kankaan pituus 200 cm
Kankaan leveys 120 cm
Kokonaispituus 320 cm
Minimi ripustusleveys 300 cm

Tuotteen kuvaus

Täydellinen riippumatto!

Etsitkö korkealaatuista riippumattoa? Valitse siinä tapauksessa tämä kaunis Tropilexin riippumatto.

Jokaiselle riippumatolle on sopivat riippumattojalustat.

Paksu kangas pehmeällä luonteella

Riippumatossa on erityisen paksu kangas; jopa 20 % paksumpi kuin muilla tuotemerkeillä. Tämä paksumpi kangas tarjoaa enemmän mukavuutta ja tekee riippumatosta vahvemman ja kestävämmän.

Materiaali on yhdistelmä 70 % puuvillaa ja 30 % polyesteriä. Polyesterin ansiosta puuvilla ei voi venyä liikaa. Sen ansiosta riippumatto kestää myös paremmin sadetta. Suosittelemme kuitenkin aina säilyttämään riippumatot kuivassa paikassa, kun niitä ei käytetä.

Ylimääräisiä ripustusnaruja

Kaikissa Tropilexin brasilialaisissa riippumatoissa on ylimääräisiä ripustusnaruja. Tämä saa ne leviämään helpommin kuin muut riippumatot. Se saa myös kehon painon jakautumaan tasaisemmin. Siksi makaaminen siinä on vieläkin mukavampaa.

Tilavampi makuupinta

Tällä Tropilexin riippumatolla on parempi makuupinta. Pinta-ala on suurempi kuin vastaavien riippumattojen pinta, vaikka pituus on sama. Tämän ansiosta se soveltuu paremmin suuremmille tai pidemmille keskuudessamme.

Käsityötä

Ensinnäkin kangas on kudottu koneellisesti mahdollisimman pienen virhemarginaalin ja parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi. Riippumatto viimeistellään sitten käsin. Kun suuri kangas on leikattu oikeaan kokoon, molemmat päät puretaan erikseen. Ripustusnarut on solmittu riippumattoon käsin.

Reilusti tuotettu

Tropilex edistää reilua kauppaa: tuotantoa hyvissä työoloissa ja kohtuulliseen hintaan. Tällä tavalla Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurastumista.

Yhdistelmätarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Yhden Hengen Riippumatto Haïti Cherry
Tuotearvostelu
Sopiva asennusmateriaali