69,00
Varastossa
SKU
TR-0115601
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Yhden Hengen Riippumatto
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Monivärinen
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Pakkaus 90 x 10 x 10 cm
Maksimikuormitus 120 kg
Materiaali Polycotton
Paino 2 kg
Kudonnan tiheys 300 g/m²
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 90 cm
Kankaan pituus 200 cm
Kankaan leveys 120 cm
Kokonaispituus 320 cm
Minimi ripustusleveys 300 cm

Tuotteen kuvaus

Täydellinen riippumatto!

Etsitkö markkinoiden laadukkainta riippumattoa? Valitse siinä tapauksessa Tropilex!

Löydät kaupastamme jokaiselle riippumatolle sopivat riippumattojalustat.

Paksu kangas pehmeällä luonteella

Tämän riippumaton kangas on erityisen paksu; jopa 20% paksumpi kuin muilla tuotemerkeillä. Tämä paksumpi kangas tarjoaa enemmän mukavuutta ja tekee riippumatosta vahvemman ja kestävämmän.

Materiaali on yhdistelmä 70% puuvillaa ja 30% polyesteriä. Puuvilla ja kankaan ainutlaatuiset kuviot antavat 'Premium'-riippumatolle sen pehmeän luonteen.

Polyesteri estää puuvillaa venymästä liikaa. Sen ansiosta riippumatto kestää myös paremmin sadetta. Suosittelemme kuitenkin aina säilyttämään riippumaton kuivassa paikassa, kun sitä ei käytetä.

Ylimääräiset ripustusnarut

Kaikissa Tropilexin riippumatoissa on ylimääräisiä ripustusnaruja. Tämä auttaa niitä leviämään helpommin kuin muut riippumatot. Se saa myös kehon painon jakautumaan tasaisemmin. Siksi makaaminen siinä on vieläkin mukavampaa.

Suurempi makuupinta-ala

Tässä Tropilexin riippumatossa on räätälöity makuupinta-ala. Pinta-ala on suurempi kuin vastaavissa riippumatoissa, vaikka pituus on sama. Tämän ansiosta 'Premium'- riippumatto soveltuu paremmin suuremmillekin käyttäjille.

Käsityötaito

Tämä riippumatto on erinomainen esimerkki Tropilexin käsityötaidosta.

Ensinnäkin, kangas on kudottu koneellisesti mahdollisimman pienen virhemarginaalin ja parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi. Riippumatto viimeistellään sen jälkeen käsin. Kun suuri kangas on leikattu oikeaan kokoon, molemmat päät puretaan erikseen. Nämä 30cm pitkät langat, joita Kolumbiassa kutsutaan nimellä "Cadejo", punotaan naruihin. Ripustusnauhat sidotaan tähän 'Cadejoon' käsin.

Reilusti tuotettu

Tropilex edistää reilua kauppaa: tuotantoa hyvissä työoloissa ja kohtuulliseen hintaan. Tällä tavalla Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurastumista.

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Yhden Hengen Riippumatto Haïti Cherry
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!

Sopiva asennusmateriaali