69,00 €
Varastossa
SKU
TR-0145101
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Yhden Hengen Matkariippumatto
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Musta
Paino 1 kg
Säilytyspussi Kyllä
Pakkaus 19 x 13 x 13 cm
Maksimikuormitus 120 kg
Materiaali Laskuvarjokangas
Levitystanko Ei
Kankaan pituus 250 cm
Kankaan leveys 170 cm
Kokonaispituus 260 cm
Minimi ripustusleveys 220 cm

Tuotteen kuvaus

Kevyt matkakumppani

'Moskito'-matkariippumatto on ihanteellinen matkakumppani! Tämän riippumaton avulla voit maata mukavasti missä tahansa. Hengittävästä laskuvarjokankaasta valmistettu Moskito tuntuu ihanan pehmeältä.

Laskuvarjokangas on myös erittäin kevyt ja taittuu todella pieneksi. Siksi integroidun ripustusjärjestelmän sisältävän "Moskito"-matkariippumaton paino on minimaalinen. Tämä riippumatto mahtuu aina mihin tahansa reppuun tai matkalaukkuun!

Integroitu hyttysverkko

'Moskito'-matkariippumatto on varustettu integroidulla hyttysverkolla. Voit avata hyttysverkon vetämällä vetoketjusta ja ryömiä sisään. Sulje vetoketju ja voit maata rauhassa ilman, että ötökät tulevat häiritsemään!

Etkö tarvitse hyttysverkkoa? Käännä riippumatto ympäri, niin teet siitä normaalin matkariippumaton!

Integroitu puuhihna

Integroidun Tree Strap -ripustusjärjestelmän avulla voit ripustaa riippumaton nopeasti ja helposti. Järjestelmä koostuu 2 polyesterinauhasta (kumpikin 3 metriä pitkä) ja kahdesta ultrakevyestä sulkurenkaasta.

Halusitpa ripustaa riippumaton kahden puun väliin, kallioon tai kaiteeseen: voit tehdä kaiken tämän tällä ripustusjärjestelmällä!

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilexin tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja reilua. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, mikä on varmistanut työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että Tropilex edistää jokaisen myydyn riippumaton tai riipputuolin myötä Intian ja Kolumbian kehittyvien alueiden vaurastumista!

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Yhden Hengen Matkariippumatto Mosquito Black
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.799 tarkistettua arvostelua!