49,00
Varastossa
SKU
TR-0190102
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Vauvan Riippumatto
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Ikä 0-9 kuukautta
Väri Musta
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Plaid Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Pakkaus 19 x 13 x 13 cm
Maksimikuormitus 30 kg
Materiaali Polycotton
Paino 0.5 kg
Kudonnan tiheys 320 g/m²
Levitystanko Ei
Kankaan pituus 100 cm
Kankaan leveys 65 cm
Kokonaispituus 160 cm
Minimi ripustusleveys 130 cm
Lataa ohjeet

Tuotteen kuvaus

Tropilexin vauvojen riippumatot

Tropilexin vauvojen riippumatot sopivat erinomaisesti leikkikehään ripustettaviksi.

Ripusta vauvan riippumatto korkeintaan 10-15cm korkeudelle maasta tai lattiasta. Lisäturvallisuuden vuoksi suosittelemme, että laitat vauvan riippumaton alle aina patjan tai paksun maton.

Kaikki tavallisen riippumaton edut löytyvät myös tästä vauvariippumatosta: ergonominen tuki ja vauvan selän suojaus.

Vauvan on mukavampi maata, kun ripustusnaruja on enemmän

Vauvan riippumatto leviää helpommin, kun käytetään lisäripustusnaruja. Tropilexin vauvojen riippumatoissa on siksi ylimääräiset narut, jotta siinä makaaminen olisi mahdollisimman mukavaa.

Paino jakautuu tietysti paremmin myös eri narujen välille. Vähemmän painoa narua kohden tarkoittaa, että naruilla on vähemmän mahdollisuuksia katketa.

Lisäksi narut ovat osa riippumattoa. Tätä tyypillistä kolumbialaista valmistustyyliä kutsutaan kansan nimellä 'Cadejo'. Etuna on, että naruja ei ommella riippumattoon. Siksi myös katkeamisriski pienenee.

Kolumbialaisissa Tropilex-riippumatoissa viimeinen ripustussilmukka on avoin. Avoin silmukka helpottaa vauvariippumaton ripustamista.

Kätevä säilytyspussi

Kaikkien vauvariippumattojen mukana tulee säilytyspussi.

Makuupinta on tiheämpi ja jämäkämpi

Tropilex-riippumattojen kangas on kudottu jopa 20% tiheämmäksi ja se on valmistettu 70% puuvillasta ja 30% polyesteristä.

Puuvillasekoitteella on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia. Puuvilla antaa vauvariippumatolle miellyttävän pehmeän tunteen. Polyesteri antaa ylimääräistä lujuutta ja estää riippumattoa venymästä liikaa.

Kangas on kudottu jopa 20% vahvemmaksi kuin muiden tuotemerkkien vauvojen riippumatot. Tämä tekee riippumatosta mukavamman ja kestävämmän.

Käsintehty huolella Kolumbiassa!

Kolumbialaiset vauvan riippumatot ovat valmistettu 100% Kolumbiassa.

Jokainen lanka lajitellaan ensin huolellisesti kutomakoneeseen. Tämä on erittäin tarkkaa työtä. Sen jälkeen kone alkaa kutoa suuria, pitkiä liinoja.

Tämä pitkä kangaskappale leikataan sitten muotoon. Liinojen päitä puretaan hieman, jonka jälkeen 'cadejo' solmitaan käsin. Lopuksi ripustusnauhat sidotaan uudelleen tähän 'cadejoon'.

Cadejo antaa vauvan riippumatolle upean käsintehdyn, kolumbialaisen ilmeen. Mutta mikä tärkeintä, se tekee vauvan riippumatosta vahvan ja miellyttävän!

Reilusti tuotetut riippumatot

Kolumbia, riippumattojen ykkösmaa! Monet kolumbialaiset käyttävät edelleen riippumattoaan sängyn sijasta. Ja kun he yöpyvät jossakin muualla, he ottavat oman riippumattonsa mukaan!

Tropilexin kolumbialaiset riippumatot kudotaan todella Kolumbiassa. Tropilex tekee vierailuja tehtaisiinsa ja varmistaa työntekijöidensä hyvän kohtelun.

Ympäristöystävällisyys ja 1 % for the Planet

Tropilex on ympäristöystävällinen yritys. Sen lisäksi, että tuotanto on mahdollisimman kestävää, Tropilex myötävaikuttaa myös planeettamme tulevaisuuteen '1% for the Planet' -hankkeen kautta.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Vauvan Riippumatto Classic Black
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!

Sopiva asennusmateriaali