Tietoja Minun Riippumattoni -verkkokaupasta

Minun Riippumattoni on ollut riippumattojen, riippumattojen jalustojen, riipputuolien, lasten riippumattojen ja lisävarusteiden asiantuntija vuodesta 2003. Voit tilata tuotteitamme nopeasti, helposti ja turvallisesti riippumattojen verkkokaupastamme.


Laadukkaat riippumatot

Nopea toimitus ja hyvä asiakaspalvelu ovat riippumattokauppamme avainsanat. Kaikki myymämme riippumatot ovat korkealaatuisia, ja voit ostaa haluamasi riippumaton nopeasti ja helposti verkosta.


Turvallinen maksu

Jotta voisit tehdä tilauksen vielä nopeammin ja turvallisemmin, voit maksaa meillä turvallisesti. Kun siirryt tilauksen loppuun ja sitten maksusivulle, voit valita monista maksutavoista, mukaan lukien luottokortit, PayPal ja pankkisiirto.


Minun Riippumattoni -tiimi Minun Riippumattoni

Tiimimme koostuu upeasta innostuneiden työntekijöiden joukosta. Yritämme yhdessä tehdä ostokokemuksestasi mahdollisimman henkilökohtaisen ja nautinnollisen.

Riippumatot ovat intohimomme. Riippumatot ovat mukava, aurinkoinen tuote, joten niiden kanssa on hauska tehdä töitä. Tiedämme niistä aika paljon, sillä olemme toimineet riippumattoalalla vuodesta 2003. Myymämme riippumatot ovat korkeaa laatua. Meille tärkeintä on, että olet tyytyväinen tilaukseesi.

Jos sinulla on kysyttävää, soita meille. Autamme sinua ja puhumme sinulle henkilökohtaisesti. Tavoitat meidät puhelinnumerosta 075 325 77 10 tai sähköpostitse osoitteessta info@minunriippumattoni.fi


Näyttelytila Dedemsvaartissa

Yksi viimeisimmistä kehityksistämme on oma näyttelyhuone Dedemsvaartissa (OV). Olet tervetullut tulemaan kokeilemaan riippumattoja tai riipputuoleja työpäivinä klo 9.00–17.00. Käynnit ovat mahdollisia myös viikonloppuisin ja työaikojen ulkopuolella. Varaa silloin tapaaminen asiakaspalvelun kautta.

Minun Riippumattoni - Näyttelytila
Fahrenheitstraat 5
7701 BV Dedemsvaart
Alankomaat