Käyttö ja huolto

Minun Riippumattoni -kaupan riippumatot ovat Minun Riippumattoni erittäin hyvälaatuisia, mikä tarkoittaa, että voit nauttia riippumatostasi vuosikausia. Vääränlainen käyttö ja huolto voivat kuitenkin aiheuttaa riippumaton nopeamman kulumisen tai jopa rikkoutumisen.

Ennenaikaisen kulumisen estämiseksi olemme koonneet alle erilaisia vinkkejä riippumattosi käyttöön ja huoltoon.


Ennen käyttöä

Ennen kuin voit käyttää riippumattoa, se on ripustettava oikein.

Tarkista ripustuskohdat ennen käyttöä. Varmista, että ne ovat riittävän vahvat painon kestämiseksi. Muista, että keinuminen tai liikkuminen lisää ripustuspisteisiin kohdistuvaa painetta. Jos et ole varma ripustuspaikan vahvuudesta, on parempi vaihtaa paikkaa.

Ihanteellinen ripustuskorkeus on 150–180 cm. Riippumaton keskiosa riippuu tällöin 30–50 cm korkeudella maasta.

Aina kun aiot käyttää riippumattoa, tarkista, ettei siinä ole repeämiä, aukkoja, reikiä tai muita vaurioita, jotka voivat aiheuttaa vaarallisia tilanteita.


Käytön aikana

Mukavin tapa maata riippumatossa on viistossa. Selkä taipuu tällöin vähemmän, mikä helpottaa rentoutumista. Tämä ehkäisee myös selkäongelmia.

Riisu kengät, kun käytät riippumattoa. Varmista myös, että taskuissasi ei ole teräviä esineitä (kuten avaimia), koska ne voivat vahingoittaa riippumattoa.

Varmista, että riippumaton enimmäiskapasiteetti ei ylity.

Älä koskaan käytä jalustaa tai muuta tuotetta, jos ruuveja tai muita osia puuttuu tai ne on kiinnitetty väärin.


Riippumaton tai riipputuolin huolto

Riippumatot on tehty puuvillasta. Puuvilla on luonnontuote ja mukavin materiaali riippumattoon. Yksi puuvillan ominaisuuksista on hengittävyys, joten kehosi voi hengittää, kun makaat riippumatossa. Tämä pitää kehosi lämpötilan mahdollisimman tasaisena. Auringonpaiste kuitenkin haalistaa värejä ajan kuluessa.

Älä koskaan jätä riippumattoa riippumaan ulos sateella, pakkasella tai muuten huonolla säällä.

Puhdista jalusta käytön jälkeen ja säilytä sitä talvella sisätiloissa. Älä altista jalustaa sääolosuhteille, jotka voivat vahingoittaa jalustaa.

Suorita perusteellinen tarkastus ja huolto vähintään kerran vuodessa.

Minun Riippumattoni ei ole vastuussa tuotteidemme käytöstä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista. Minun Riippumattoni ei siksi voi koskaan vastata vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteidemme käytöstä tai niiden käytön aikana.