Riipputuolin jalustat

View as Ruudukko Luettelo

Aseta laskevaan järjestykseen

Riipputuolijalustat - Todellisille riipputuolifaneille!

Osta riipputuolijalustasi TheHammockilta. Rento myymälä riipputuolijalustoille Et tarvitse käyttäjätiliä! Ilmainen toimitus ja palautus.

Riipputuolijalustat

Hyviä uutisia! Puiset riipputuolijalustat ovat täysin FSC-sertifioituja. Metallijalustat on päällystetty ruosteenestosuojalla.

Metallinen vai puinen riipputuolijalusta?

Metallinen riipputuolijalusta on hieman kevyempi kuin puinen riipputuolijalusta. Tämä helpottaa jalustan siirtämistä. Puinen riipputuolijalusta näyttää kuitenkin usein paremmalta puutarhassa.

Riipputuolijalustat

Onko sinulla riipputuoli, mutta ei sopivaa kattoa tai puomia? Vai olisiko ikävää joutua poraamaan reikiä? Siinä tapauksessa TheHammockin riipputuolijalusta on ihanteellinen ratkaisu!

Riipputuolijalustat ovat myös kauniisti viimeisteltyjä, ja niihin mahtuu valitusta mallista riippuen helposti 1-2 henkilöä! Ja jos tilaat riipputuolin jalustan ennen klo 16, se toimitetaan sinulle huomenna!

Valitse mukavuus, valitse riipputuolijalusta

Onko sinulla jo riipputuoli, mutta ei sopivaa kattoa? Tai epäröitkö tuolin kiinnittämistä vain yhteen paikkaan? Siinä tapauksessa TheHammockin riipputuolijalusta on ihanteellinen ratkaisu. Kaikki riipputuolijalustamme ovat kauniisti viimeisteltyjä.

Nopea ja ilmainen toimitus riipputuolijalustalle

Riipputuolijalustoja on saatavana eri tyyleissä ja hintaluokissa. Oletko löytänyt oikean? Tilaa nopeasti ja helposti verkosta. Takaamme nopean toimituksen ja ilmaisen toimituksen Isossa-Britanniassa ja Irlannissa.

Olet tullut oikeaan paikkaan, jos etsit riipputuolijalustan lisäksi myös riippumattoja ja riipputuoleja.

Kun tilaat TheHammockilta, olet turvallisissa käsissä. Voit siis rentoutua täysin!