Riippumattojalustat

View as Ruudukko Luettelo

Aseta laskevaan järjestykseen

Riippumattojalustat - Todellisille riippumattofaneille!

Osta riippumattojalustasi The Hammockilta. Rennoin riippumattojalustojen myymälä. Et tarvitse käyttäjätiliä! Ilmainen toimitus ja palautus.

Riippumattojalustat

Hyviä uutisia! Puiset riippumattojalustat ovat täysin FSC-sertifioituja. Metallijalustat on päällystetty ruosteenestosuojalla.

Metallinen vai puinen riippumattojalusta?

Metallinen riippumattojalusta on hieman kevyempi kuin puinen riippumattojalusta. Siksi sitä on helpompi siirrellä. Puinen riippumattojalusta näyttää kuitenkin usein paremmalta puutarhassa.

Määritä oikea pituus

Riippumattojalustan oikean pituuden määrittämiseksi on ensin tiedettävä riippumaton kokonaispituus (mukaan lukien köydet). Riippumaton vähimmäis- ja enimmäispituus on esitetty kunkin jalustan tiedoissa.

Vinkki: Kaikkien riippumattojemme tuotesivulla on esitetty niihin sopiva jalusta.

Riippumatto – loistava lisä puutarhaan!

Onko sinulla riippumatto, mutta ei puita puutarhassa tai terassilla? Tai ehkä et halua kiinnittää riippumattoa yhteen paikkaan? Siinä tapauksessa TheHammockin riippumattojalusta on erinomainen ratkaisu. Riippumattojalustoissamme on myös kaunis viimeistely.

Lisäksi jalustoillamme on ilmainen toimitus!

Riippumattojalustoja on saatavana eri tyyleissä ja hintaluokissa. Oletko löytänyt oikean? Tilaa se nopeasti ja helposti verkosta. Takaamme nopean ja ilmaisen toimituksen Isossa-Britanniassa ja Irlannissa.

Olet oikeassa paikassa, jos etsit paitsi riippumattojalustaa, myös riippumattoja ja riipputuoleja. Katso valikoimamme verkossa!

Kun ostat TheHammockilta, olet turvallisissa käsissä. Voit siis rentoutua täysin!