69,00
Varastossa
SKU
TR-0715201
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Tarp
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Musta
Säilytyspussi Kyllä
Pakkaus 20 x 15 x 5 cm
Materiaali Laskuvarjokangas
Paino 1.1 kg
Kokonaispituus 400 cm
Kokonaisleveys 300 cm
Kokonaiskorkeus 150 cm

Tuotteen kuvaus

Pysy kuivana riippumatossasi

Haluatko nukkua ulkona riippumatossa huolettomasti ilman pelkoa sadekuurosta? Tropilexin 'Canopy' -pressun avulla voit tehdä juuri niin!

Pressu on helppo kiinnittää kahden puun väliin. Ripusta se riippumaton päälle ja kiristä pressu mukana toimitetuilla johdoilla ja tapeilla.

Tämä pressu on välttämätön kaikille, jotka nukkuvat ulkona riippumatossa. Mutta 'Canopy'-pressu tarjoaa muulloinkin nopean suojan sadekuurolta. Ihanteellinen varuste jokaiselle vaeltajalle ja retkeilijälle!

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilexin tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja reilua. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurauden kasvua Intiassa ja muualla!

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Tarp Canopy
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!