Riipputuolit

View as Ruudukko Luettelo

71 tuote(tta)

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu

Riipputuolit - Todellisille riipputuolifaneille!

Osta riipputuolisi jalusta TheHammockilta. Rennoin riipputuolien myymälä. Et tarvitse käyttäjätiliä! Ilmainen toimitus ja palautus.

Riipputuolit - Toimitamme kaiken muotoisia ja kokoisia riipputuoleja!

Vinkki: Käytä vasemmanpuoleisia suodattimia kaventaaksesi riipputuolivalikoimaa.

Tiesitkö, että riipputuolit toimitetaan erittäin nopeasti? Tilaa ennen klo 16.00, niin toimitus lähtee huomenna, ja voit palauttaa riipputuolin ilmaiseksi 365 päivän kuluessa!

Mitä suurempi riipputuoli, sitä parempi

Kun et osaa päättää, minkä riipputuolin valitsisit, valitse suurin. Suuret riipputuolit ovat rennoimpia.

Riipputuolit - Riipputuoli sisälle ja ulos!

Onko sinulla pieni piha tai pelkkä parveke, mutta haluat silti käyttää sitä rentoutumiseen? Silloin riipputuoli on fiksu ratkaisu, sillä se vie niin vähän tilaa.

Riipputuoli yhdistää riippumaton rentoutumisen tuolin hieman aktiivisempaan asentoon. Riipputuolit ovat suuri trendi tänä kesänä! Riipputuoli säästää tilaa ja tarjoaa parasta mahdollista rentoutumista.

Riipputuolit sopivat myös sisätiloihin!

Koska riipputuoli vie paljon vähemmän tilaa kuin riippumatto, riipputuolit sijoitetaan usein sisälle kesän päätyttyä. Koukku katossa tai riipputuolijalusta tekee tästä nopean ja helpon prosessin. Riipputuolit ovat niin mukavia, että haluat takuulla viettää kylmät talvikuukaudet käpertyneenä riipputuoliin. Lyhyesti sanottuna: Riipputuoli on loistava tuote sekä sisälle että ulos!

Riipputuolin ripustaminen: useita vaihtoehtoja

Riipputuolimme on helppo ripustaa kattoon, puun oksaan tai esimerkiksi verannan alle. Etsitkö riipputuolia jalustalla, vai haluaisitko mieluummin jonkin riippumatoistamme? Sekin on hyvä vaihtoehto!

Riipputuoli on hyvä idea siitä syystä, että siinä yhdistyvät kahden maailman parhaat puolet: riippumaton rentoutuminen ja tuolin hieman aktiivisempi asento. Riipputuoli on täydellinen vaihtoehto istuskeluun drinkin äärellä, keskusteluun tai rentoutumiseen hyvän kirjan parissa.

Kun ostat TheHammockilta, olet turvallisissa käsissä. Voit siis rentoutua täysin!