23,00
Varastossa
SKU
TR-06040207
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Riipputuolin Asennus
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Metalli
Pakkaus 20 x 15 x 5 cm
Maksimikuormitus 160 kg
Materiaali Metalli
Paino 0.85 kg
Kokonaispituus 6 cm
Kokonaisleveys 7 cm
Kokonaiskorkeus 75 cm
Lataa ohjeet

Tuotteen kuvaus

Pyöri 360 asteen ympäri riipputuolissasi

Jos haluat ripustaa riipputuolin kattoon, tämä 360 asteen ripustussarja on suosituksemme!

Sen avulla voit pyöriä koko akselin ympäri ja keinua edestakaisin riipputuolissasi. Pyörimismekanismin ansiosta riipputuolin narut eivät kulu.

Ankkurointipultit tulevat pakkauksessa mukana ja sopivat betoni- sekä kivipinnoille. Mukana toimitetut tukevat ruuvit soveltuvat puupalkkeihin.

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Riipputuolin Asennus 360 Comfort
Tuotearvostelu
Asiakkaiden arvostelut
  1. Sopii vain katto
    80%
    Etsin koukku liittää minun roikkuu tuolin kattosyvyyteen 1 piste. Hakivat sivustoa ja päätti lopulta 360 mukavuudet; missään ei sanota, minkä tyyppinen katto tämä sopii ja miten tämä olisi liitettävä toimituksen yhteydessä; kävi ilmi, että 360 on ainoa sopiva betonikatto, kun kaivos on puupalkit kanssa kipsilevy sitä. Joten minun täytyy pitää näköinen! Liian Huono, koska 360 on hieno! Vaste Riippumatossa: 360 mukavuus on nyt uudistettu. Lisäksi laajennus pultit betoni, puu ruuvit nyt myös mukana.

    Arvostellut S. Van Der Heijden

    Posted on

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!