Erikoishinta 249,00 Normaalihinta 299,00
Varastossa
SKU
TR-0230203
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Riipputuoli Jalustalla
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Harmaa
Vastaava Tyyny Kyllä (sisältyy)
Pakkaus 112 x 75 x 25 cm
Maksimikuormitus 160 kg
Materiaali Rottinki
Paino 27 kg
Kokonaispituus 100 cm
Kokonaisleveys 100 cm
Kokonaiskorkeus 195 cm
Materiaaliteline Metalli
Säädettävä Kyllä (Ketju)
Lataa ohjeet

Tuotteen kuvaus

Rottinki roikkuvat tuolit "Egg"

Haluatko investoida roikkuvaan tuoliin "muna"? Sitten haluat luultavasti ostaa parhaan saatavilla olevan vaihtoehdon. Tropilex-riipputuoli "Egg" on unelmiesi tuoli! Tutustu alla oleviin sen ominaisuuksiin.


Ripustettava tuoli riipputuolin jalustalla

Kumpaakin riipputuolia ja riipputuolijalustaa sisältyy riipputuolisettiimme. Setti on helppo pystyttää, ja sen mukana toimitetaan kaikki tarvitsemasi kiinnikkeet. Lisäksi sisäänrakennetun jousen ansiosta koet vielä enemmän mukavuutta.

Kiikkuminen ei ole ongelma riipputuolijalustamme kanssa. Sen neljä tukevaa jalkaa ovat vankat ja vakaat myös epätasaisilla pinnoilla. Tämä on suuri etu verrattuna pyöreisiin jalkoihin, joita näet nykyään monissa muissa merkeissä.


Pitkä käyttöikä ja nopea puhdistus

Ripustettava Tropilex-munatuoli on valmistettu rottingista. Rottinki on tunnettu kestävyydestään ja sitkeydestään, joten säästä riippumatta materiaali kestää pitkään. Materiaali on myös helppo pitää puhtaana.


Näyttää hyvältä ja istuu hyvin

Mukavuus on etusijalla. Jos niskasi tuntuu epämukavalta istuessasi muissa roikkuvissa munatuoleissa, olet varmasti iloinen, että roikkuvan tuolin "Egg" kanssa näin ei tule olemaan. Tropilexissa halutaan, että sinulla on mukava olla, riippumatta siitä, kuinka kauan vietät aikaa tuolissa.

Tilava istuin ja selkänoja tekevät roikkuvasta munatuolista mukavan paikan kaikille. Valittavana on useita eri värejä: musta, harmaa, antrasiitti, taupe ja ruskea.


Sisällä ja ulkona

Haluatpa sitten rentoutua Tropilex- rottinkiripustustuolissa "Egg" olohuoneessasi tai mieluummin paikassa puutarhassa, sillä ei ole väliä - voit rentoutua missä tahansa roikkuvassa tuolissa jalustalla.


Let the rain fall down

Sille, jotka haluavat suojata riipputuolinsa "Egg" sateelta, on saatavana sadesuoja, joka kestää jopa rankkasateen ja tuulen.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Riipputuoli Jalustalla Egg Grey
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!