Erikoishinta 179,00 € Normaalihinta 188,00 €
Varastossa
SKU
TR-1110401
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään

Riippumatto yhden Hengen Jalustalla Easy & Relax Red

Tekniset tiedot
Malli Riippumatto yhden Hengen Jalustalla
Väri Punainen
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Paino 18.2 kg
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Vastaava Plaid Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Pakkaus 145 x 27,5 x 16 cm
Maksimikuormitus 120 kg
Materiaali Polycotton
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 90 cm
Kankaan pituus 200 cm
Kankaan leveys 120 cm
Kokonaispituus 320 cm
Kokonaisleveys 120 cm
Kokonaiskorkeus 120 cm
Materiaaliteline Metalli
Säädettävä Kyllä (Ketju)

Tuotteen kuvaus

Todellinen kolumbialainen riippumatto!

Etsitkö korkealaatuista riippumattoa? Valitse sitten kaunis kolumbialainen riippumatto Tropilexin valikoimasta.

Jokaiselle riippumatolle on sopivat riippumattojalustat.

Paksu kangas pehmeällä luonteella

Riippumatolla on erityisen paksu kangas; jopa 20 % paksumpi kuin muilla tuotemerkeillä. Tämä paksumpi kangas tarjoaa enemmän mukavuutta ja tekee riippumatosta vahvemman ja kestävämmän.

Materiaali on yhdistelmä 70 % puuvillaa ja 30 % polyesteriä. Polyesterin ansiosta puuvilla ei voi venyä liikaa. Sen ansiosta riippumatto kestää myös paremmin sadetta. Suosittelemme kuitenkin aina säilyttämään riippumatot kuivassa paikassa, kun niitä ei käytetä.

Kolumbialainen riippumatto

Kaikissa Tropilexin kolumbialaisissa riippumatoissa on ylimääräiset ripustusnauhat. Tämä saa ne leviämään helpommin kuin muut riippumatot. Se saa myös kehon painon jakautumaan tasaisemmin. Kaiken tämän ansiosta ne ovat vieläkin mukavampia.

Ripustusnarut tulevat kankaasta sen sijaan, että ne olisi ommeltu siihen erikseen. Tämä paitsi näyttää hyvältä, se myös vähentää katkeamisen riskiä jopa 30 %.

Lisäksi 'Premium'-riippumatossa on avoimen silmukan tyyppinen ripustussilmukka, joka helpottaa ripustamista.

Suurempi makuupinta

Tässä Tropilexin kolumbialaisessa riippumatossa on räätälöity makuupinta. Pinta-ala on suurempi kuin vastaavien riippumattojen pinta, vaikka pituus on sama. Tämän ansiosta 'Premium'- riippumatto soveltuu paremmin suuremmille tai pidemmille käyttäjille.

Käsityötaito

Premium-riippumatto on erinomainen esimerkki kolumbialaisesta käsityötaidosta.

Ensinnäkin kangas on kudottu koneellisesti mahdollisimman pienen virhemarginaalin ja parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi. Riippumatto viimeistellään sitten käsin. Kun suuri kangas on leikattu oikeaan kokoon, molemmat päät puretaan erikseen. Nämä 30 cm pitkät langat, joita Kolumbiassa kutsutaan nimellä "Cadejo", punotaan naruihin. Ripustusnauhat sidotaan tähän 'Cadejoon' käsin.

Cadejo antaa kolumbialaiselle riippumatolle viehättävän, käsintehdyn ilmeen. Se lisää myös riippumaton vahvuutta ja helpottaa sen avaamista.

Sopiva säilytyspussi

Jokaisen Tropilex-riippumaton mukana toimitetaan sille sopiva säilytyspussi. Voit käyttää tätä pussia riippumaton säilyttämiseen. Lisäksi levitystangottoman riippumaton pussia voi käyttää myös hauskana kassina!

Valmistettu rakkaudella Kolumbiassa

Tropilexin kolumbialaiset riippumatot tuotetaan todella Kolumbiassa. Maan vuosisatoja pitkä riippumattoperinne näkyy näissä ainutlaatuisissa riippumatoissa ja riipputuoleissa!

Tropilex edistää reilua kauppaa: tuotantoa hyvissä työoloissa ja reiluun hintaan. Tällä tavalla Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurastumista.

Myydyin riippumattojalusta

Monien erilaisten riippumattojalustojen joukossa Easy-riipputeline on markkinoiden myydyin jalusta!

Riippumattojalustaa voidaan säätää mukana toimitetuilla ketjuilla. Tämä tarkoittaa, että monet riippumatot sopivat tähän edulliseen jalustaan. Kätevää!

Teline on helppo koota ilman työkaluja. Sään vaikutuksen rajoittamiseksi jalustassa on jauhemaali.

Jalustan valmistaa laatumerkki Tropilex.

Saatavana kolmena eri versiona

Yhden hengen 'Easy'-riippumattojalusta: Sopii kaikille yhden hengen riippumatoille, jotka on saatavilla Minun Riippumattoni -sivustolla sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 290 - 340 cm.

Kahden hengen 'Easy'-riippumattojalusta Sopii kaikille kahden hengen riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -sivustolla, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 330 - 370 cm.

'Easy'-family-riippumattojalusta Sopii kaikille family-riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -sivustolla, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 360 - 400 cm.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Riippumatto yhden Hengen Jalustalla Easy & Relax Red
Tuotearvostelu