Erikoishinta 429,00 Normaalihinta 568,00
Varastossa
SKU
TR-1335601
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Riippumatto Perhejalustalla
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Musta
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Kyllä (sisältyy)
Pakkaus 198,5 x 47 x 12 cm
Maksimikuormitus 180 kg
Materiaali Olefin
Paino 31 kg
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 140 cm
Kankaan pituus 210 cm
Kankaan leveys 140 cm
Kokonaispituus 414 cm
Kokonaisleveys 155 cm
Kokonaiskorkeus 160 cm
Materiaaliteline Kuusipuu (FSC®)
Säädettävä Kyllä (Ketju)

Tuotteen kuvaus

Ylelliset amerikkalaiset riippumatot

Nämä amerikkalaiset riippumatot ovat myydyimpiä tuotteita Tropilexin tuotevalikoimassa. Näiden levitystangollisten riippumattojen ainutlaatuinen Pohjois-Amerikan tyyli tekee aina vaikutuksen. 'American' ja 'Vegas' ovat myös pehmustettuja ja sen vuoksi erityisen mukavia. Mukana toimitetaan myös tyyny!

Pehmustettu kangas on säänkestävä ja kuivuu nopeasti. Ulkonäöltään se on vastaa puuvillaa. Näiden riippumattojen levitystangot on valmistettu ylellisestä Shorea-puusta (100% FSC-sertifioitu).

Suuri 'Vegas' ja pienempi 'American'

'Vegas'- riippumatto on suurempi näistä kahdesta amerikkalaisesta veljeksestä. Voit ripustaa Vegas-riippumaton mihin tahansa Tropilexin family-koon riippumattojalustaan. Tämä tarkoittaa, että voit rentoutua missä päin puutarhaa tahansa, ja se myös näyttää upealta.

'American'-riippumatto on noin 20cm kapeampi ja 50cm lyhyempi kuin 'Vegas'. Se on silti mukava ja tilava, ja se sopii pienemmälle pihalle. Amerikkalainen riippumatto sopii mihin tahansa Tropilexin kahden hengen riippumattotelineeseen.

Molempien pehmustettujen riippumattojen kanssa toimitetaan tyyny optimaalisen mukavuuden takaamiseksi.

Sopiva säilytyspussi

Jokaisen Tropilex-riippumaton mukana toimitetaan kätevä pussi, jossa voit säilyttää riippumaton siististi.

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilex-tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja reilua. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurauden kasvua Intiassa ja muualla!

Kaunis puinen riippumattojalusta

FSC®-sertifioidusta puusta valmistettu tyylikäs riippumattojalusta näyttää upealta missä tahansa puutarhassa. Valmistettu rakkaudella ja ammattitaidolla.

Puu on uppokäsitelty jotta se on saatu säänkestäväksi. Ripustuspituus on säädettävissä ketjujen avulla, jotka toimitetaan jalustan mukana.

HUOM! Kun valitset tälle jalustalle riippumaton, ota huomioon riippumaton kokonaispituus! Jos tämä pituus on esimerkiksi 3,5m, on jalustan vähimmäispituuden on oltava 3,5 metriä. Lähes kaikki telineet ovat säädettävissä, joten ne tarjoavat liikkumavaraa ripustamisessa.

Uudemman mallin jalusta voi kestää jopa 40kg lisäpainon.

Saatavana kolmena eri versiona

Wood - yhden hengen riippumattojalusta: Sopii kaikille yhden hengen riippumatoille, jotka ovat saatavana Minun Riippumattoni -kaupassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 290-340cm.

'Wood' -kahden hengen riippumattojalusta Sopii kaikille kahden hengen riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -kaupassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 330-370cm.

'Wood' - family-riippumattojalusta Sopii kaikille family-riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -kaupassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 360-400cm.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Riippumatto Perhejalustalla Wood & Vegas Black
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!