Erikoishinta 739,00 Normaalihinta 778,00
Varastossa
SKU
TR-1335401
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Riippumatto Perhejalustalla
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Harmaa
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Kyllä (sisältyy)
Pakkaus 198,5 x 47 x 12 cm
Maksimikuormitus 200 kg
Materiaali Olefin
Paino 40 kg
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 140 cm
Kankaan pituus 210 cm
Kankaan leveys 140 cm
Kokonaispituus 414 cm
Kokonaisleveys 155 cm
Kokonaiskorkeus 160 cm
Materiaaliteline Kuusipuu (FSC®)
Säädettävä Kyllä (Ketju)

Tuotteen kuvaus

Loikoile kuin kuningas Big Fat -riippumatossa!

Koe äärimmäistä ylellisyyttä "Big Fat" -riippumatossa. Tämä riippumatto on pehmustettu ja vähintään 20cm paksu. Tämän mukavammaksi riippumatto ei tule! Loikoile kuin kuningas tässä pehmustetussa riippumatossa - mukana toimitetaan tyyny.

Big Fat-riippumaton materiaali on säänkestävä, nopeasti kuivuva ja näyttää ja tuntuu puuvillalta. Koska tämä riippumatto on niin paksu, sitä ei kannata jättää ulos sateeseen. 'Big Fat'-riippumatto ei kuivu yhtä nopeasti kuin tavallinen riippumatto. Ja olisi sääli, jos joutuisit odottamaan rentouttavia hetkiä sen takia!

Sisältää tyynyn

Levitystangot on valmistettu ylellisestä Shorea-puusta (100% FSC-sertifioitu). Parhaan mukavuuden saavuttamiseksi Big Fat -riippumatto toimitetaan kuvissa näkyvän tyynyn kanssa.

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilexin tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja reilua. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että Tropilex edistää jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Intian ja Kolumbian kehittyvien alueiden vaurastumista!

Kaunis puinen riippumattojalusta

FSC®-sertifioidusta puusta valmistettu tyylikäs riippumattojalusta näyttää upealta missä tahansa puutarhassa. Valmistettu rakkaudella ja ammattitaidolla.

Puu on uppokäsitelty jotta se on saatu säänkestäväksi. Ripustuspituus on säädettävissä ketjujen avulla, jotka toimitetaan jalustan mukana.

HUOM! Kun valitset tälle jalustalle riippumaton, ota huomioon riippumaton kokonaispituus! Jos tämä pituus on esimerkiksi 3,5m, on jalustan vähimmäispituuden on oltava 3,5 metriä. Lähes kaikki telineet ovat säädettävissä, joten ne tarjoavat liikkumavaraa ripustamisessa.

Uudemman mallin jalusta voi kestää jopa 40kg lisäpainon.

Saatavana kolmena eri versiona

Wood - yhden hengen riippumattojalusta: Sopii kaikille yhden hengen riippumatoille, jotka ovat saatavana Minun Riippumattoni -kaupassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 290-340cm.

'Wood' -kahden hengen riippumattojalusta Sopii kaikille kahden hengen riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -kaupassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 330-370cm.

'Wood' - family-riippumattojalusta Sopii kaikille family-riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -kaupassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 360-400cm.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Riippumatto Perhejalustalla Wood & Big Fat Grey
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!