Erikoishinta 429,00 Normaalihinta 468,00
Varastossa
SKU
TR-1235602
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään

Riippumatto Perhejalustalla Arc & Vegas Taupe

Rating:
100% of 100
Tekniset tiedot
Malli Riippumatto Perhejalustalla
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Ruskea
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Kyllä (sisältyy)
Pakkaus 189 x 43 x 11 cm
Maksimikuormitus 180 kg
Materiaali Olefin
Paino 33.2 kg
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 140 cm
Kankaan pituus 210 cm
Kankaan leveys 140 cm
Kokonaispituus 400 cm
Kokonaisleveys 130 cm
Kokonaiskorkeus 145 cm
Materiaaliteline Metalli
Säädettävä Kyllä (Ketju)

Tuotteen kuvaus

Ylelliset amerikkalaiset riippumatot

Nämä amerikkalaiset riippumatot ovat myydyimpiä tuotteita Tropilexin tuotevalikoimassa. Näiden levitystangollisten riippumattojen ainutlaatuinen Pohjois-Amerikan tyyli tekee aina vaikutuksen. 'American' ja 'Vegas' ovat myös pehmustettuja ja sen vuoksi erityisen mukavia. Mukana toimitetaan myös tyyny!

Pehmustettu kangas on säänkestävä ja kuivuu nopeasti. Ulkonäöltään se on vastaa puuvillaa. Näiden riippumattojen levitystangot on valmistettu ylellisestä Shorea-puusta (100% FSC-sertifioitu).

Suuri 'Vegas' ja pienempi 'American'

'Vegas'- riippumatto on suurempi näistä kahdesta amerikkalaisesta veljeksestä. Voit ripustaa Vegas-riippumaton mihin tahansa Tropilexin family-koon riippumattojalustaan. Tämä tarkoittaa, että voit rentoutua missä päin puutarhaa tahansa, ja se myös näyttää upealta.

'American'-riippumatto on noin 20cm kapeampi ja 50cm lyhyempi kuin 'Vegas'. Se on silti mukava ja tilava, ja se sopii pienemmälle pihalle. Amerikkalainen riippumatto sopii mihin tahansa Tropilexin kahden hengen riippumattotelineeseen.

Molempien pehmustettujen riippumattojen kanssa toimitetaan tyyny optimaalisen mukavuuden takaamiseksi.

Sopiva säilytyspussi

Jokaisen Tropilex-riippumaton mukana toimitetaan kätevä pussi, jossa voit säilyttää riippumaton siististi.

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilex-tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja reilua. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurauden kasvua Intiassa ja muualla!

Markkinoiden vakain riippumattojalusta

Arc-riippumattojalusta on markkinoiden vakain ja tukevin rautajalusta!

Riippumattojalusta on säädettävissä mukana toimitetuilla ketjuilla. Tämän vuoksi monet kaupassamme myytävät riippumatot mahtuvat tähän tukevaan jalustaan.

Sään vaikutusten rajoittamiseksi jalusta on viimeistelty korkealaatuisella jauhemaalilla, joka estää myös naarmuuntumista.

Jalustan valmistaja on laatumerkki Tropilex.

Saatavana kolmessa koossa

Yhden hengen Arc-riippumattojalusta: Sopii kaikille yhden hengen riippumatoille, jotka on saatavilla Minun Riippumattoni -kaupassa sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 290-340 cm.

Kahden hengen 'Arc'-riippumattojalusta Sopii kaikille riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -sivustolla, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 330-370 cm.

Arc-family-riippumattojalusta Sopii kaikille family-riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -sivustolla, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 360-400 cm.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Riippumatto Perhejalustalla Arc & Vegas Taupe
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!