Erikoishinta 359,00 Normaalihinta 398,00
Varastossa
SKU
TR-1235302
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään

Riippumatto Perhejalustalla Arc & Rope Black

Rating:
100% of 100
Tekniset tiedot
Malli Riippumatto Perhejalustalla
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Musta
Säilytyspussi Ei
Vastaava Tyyny Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Pakkaus 189 x 42,5 x 11 cm
Maksimikuormitus 180 kg
Materiaali Polyester
Paino 31.6 kg
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 140 cm
Kankaan pituus 210 cm
Kankaan leveys 140 cm
Kokonaispituus 400 cm
Kokonaisleveys 130 cm
Kokonaiskorkeus 145 cm
Materiaaliteline Metalli
Säädettävä Kyllä (Ketju)

Tuotteen kuvaus

Mukavan viileää Rope-riippumatossa

Rope-riippumatossa voit rentoutua ja nauttia jokaisesta tuulen vireestä. Tämä solmittu köysiriippumatto pitää sinut aina viileänä, myös kuumina kesäpäivinä! Levitystangot on valmistettu ylellisestä Shorea-puusta (100% FSC-sertifioitu). Rope-riippumatto sopii täydellisesti Tropilexin family-riippumattojalustoihin.

Vahva ja mukava

Solmittu riippumatto tarjoaa reikiensä ansiosta erinomaisesti jäähdyttävän ilmanvaihdon, mikä tekee siitä loistavan kesäriippumaton! Rope-riippumattoa ei oikeastaan ole solmittu, vaan punottu. Tämän ansiosta kangas tuntuu erittäin miellyttävältä myös paljaalla iholla.

Tropilexin köysiriippumatot on punottu paksuista naruista satojen ohuiden narujen sijaan. Tämä tekee riippumattoistamme erityisen vahvoja ja kestäviä.

Ja koska 'Rope' on punottu kahdesta köydestä yhden köyden sijasta, se on myös jopa 40% vahvempi kuin vastaavat riippumatot!

Pehmeä polyesteri kierrätetyistä muovipulloista

Rope-riippumaton erityispiirre on, että se on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista valmistetusta polyesteristä. Lisäksi se valmistetaan Intiassa, jossa jäteongelma on merkittävä yhteiskunnallinen ongelma.

Tuskin tarvitsee mainita, että käytetyissä materiaaleissa ei ole tingitty laadusta tai mukavuudesta. Itse asiassa ainutlaatuisen kudontatekniikan ansiosta kangas tuntuu erittäin pehmeältä – jopa pehmeämmältä kuin puuvilla!

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilexin tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja oikeudenmukaista. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että Tropilex edistää jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Intian ja Kolumbian kehittyvien alueiden vaurastumista!

Markkinoiden vakain riippumattojalusta

Arc-riippumattojalusta on markkinoiden vakain ja tukevin rautajalusta!

Riippumattojalusta on säädettävissä mukana toimitetuilla ketjuilla. Tämän vuoksi monet kaupassamme myytävät riippumatot mahtuvat tähän tukevaan jalustaan.

Sään vaikutusten rajoittamiseksi jalusta on viimeistelty korkealaatuisella jauhemaalilla, joka estää myös naarmuuntumista.

Jalustan valmistaja on laatumerkki Tropilex.

Saatavana kolmessa koossa

Yhden hengen Arc-riippumattojalusta: Sopii kaikille yhden hengen riippumatoille, jotka on saatavilla Minun Riippumattoni -kaupassa sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 290-340 cm.

Kahden hengen 'Arc'-riippumattojalusta Sopii kaikille riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -sivustolla, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 330-370 cm.

Arc-family-riippumattojalusta Sopii kaikille family-riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -sivustolla, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 360-400 cm.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Riippumatto Perhejalustalla Arc & Rope Black
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!