Erikoishinta 639,00 Normaalihinta 678,00
Varastossa
SKU
TR-1235401
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Riippumatto Perhejalustalla
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Harmaa
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Kyllä (sisältyy)
Pakkaus 189 x 42,5 x 11 cm
Maksimikuormitus 200 kg
Materiaali Olefin
Paino 39.5 kg
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 140 cm
Kankaan pituus 210 cm
Kankaan leveys 140 cm
Kokonaispituus 400 cm
Kokonaisleveys 130 cm
Kokonaiskorkeus 145 cm
Materiaaliteline Metalli
Säädettävä Kyllä (Ketju)

Tuotteen kuvaus

Loikoile kuin kuningas Big Fat -riippumatossa!

Koe äärimmäistä ylellisyyttä "Big Fat" -riippumatossa. Tämä riippumatto on pehmustettu ja vähintään 20cm paksu. Tämän mukavammaksi riippumatto ei tule! Loikoile kuin kuningas tässä pehmustetussa riippumatossa - mukana toimitetaan tyyny.

Big Fat-riippumaton materiaali on säänkestävä, nopeasti kuivuva ja näyttää ja tuntuu puuvillalta. Koska tämä riippumatto on niin paksu, sitä ei kannata jättää ulos sateeseen. 'Big Fat'-riippumatto ei kuivu yhtä nopeasti kuin tavallinen riippumatto. Ja olisi sääli, jos joutuisit odottamaan rentouttavia hetkiä sen takia!

Sisältää tyynyn

Levitystangot on valmistettu ylellisestä Shorea-puusta (100% FSC-sertifioitu). Parhaan mukavuuden saavuttamiseksi Big Fat -riippumatto toimitetaan kuvissa näkyvän tyynyn kanssa.

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilexin tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja reilua. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että Tropilex edistää jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Intian ja Kolumbian kehittyvien alueiden vaurastumista!

Markkinoiden vakain riippumattojalusta

Arc-riippumattojalusta on markkinoiden vakain ja tukevin rautajalusta!

Riippumattojalusta on säädettävissä mukana toimitetuilla ketjuilla. Tämän vuoksi monet kaupassamme myytävät riippumatot mahtuvat tähän tukevaan jalustaan.

Sään vaikutusten rajoittamiseksi jalusta on viimeistelty korkealaatuisella jauhemaalilla, joka estää myös naarmuuntumista.

Jalustan valmistaja on laatumerkki Tropilex.

Saatavana kolmessa koossa

Yhden hengen Arc-riippumattojalusta: Sopii kaikille yhden hengen riippumatoille, jotka on saatavilla Minun Riippumattoni -kaupassa sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 290-340 cm.

Kahden hengen 'Arc'-riippumattojalusta Sopii kaikille riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -sivustolla, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 330-370 cm.

Arc-family-riippumattojalusta Sopii kaikille family-riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -sivustolla, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 360-400 cm.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Riippumatto Perhejalustalla Arc & Big Fat Grey
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!