Erikoishinta 239,00 Normaalihinta 268,00
Varastossa
SKU
TR-1120402
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Riippumatto kahden Hengen Jalustalla
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Vihreä
Säilytyspussi Kyllä - Voidaan käyttää myös kassina
Vastaava Tyyny Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Vastaava Plaid Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Pakkaus 157 x 28 x 16 cm
Maksimikuormitus 150 kg
Materiaali Polycotton
Paino 19.5 kg
Kudonnan tiheys 380 g/m²
Levitystanko Ei
Kankaan pituus 230 cm
Kankaan leveys 160 cm
Kokonaispituus 370 cm
Kokonaisleveys 120 cm
Kokonaiskorkeus 130 cm
Materiaaliteline Metalli
Säädettävä Kyllä (Ketju)

Tuotteen kuvaus

Tropilexin Premium-riipputuoli

Tässä Tropilexin kolumbialaisessa riipputuolissa on käytetty erityistä kudontatekniikkaa. Tämä mahdollistaa useiden värillisten lankojen käytön ja ainutlaatuisen kauniin kuvion luomisen.

Kudontatekniikka tekee kankaasta myös erityisvahvan, jonka vuoksi tämä riipputuoli todellakin ansaitsee nimen 'Premium'!

Ainutlaatuisen luonteensa ja korkean laadunsa ansiosta Tropilexin 'Premium' -riipputuoli on ehdoton ykkösvalinta kaikille, jotka haluavat parhaan mahdollisen riipputuolin!

Paksu kangas pehmeällä luonteella

Premium-riipputuolissa on erityisen paksu kangas; jopa 20% paksumpi kuin muiden valmistajien riipputuoleissa. Paksumpi kangas tarjoaa enemmän mukavuutta ja tekee riipputuolista vahvemman ja kestävämmän.

Materiaali on yhdistelmä 70% puuvillaa ja 30% polyesteriä. Puuvilla ja kankaan ainutlaatuiset kuviot antavat 'Premium'-riipputuolille sen pehmeän luonteen.

Polyesterin estää puuvillaa venymästä liikaa. Sen ansiosta riippumatto kestää myös paremmin sadetta. Suosittelemme kuitenkin aina säilyttämään riipputuolia kuivassa paikassa, kun sitä ei käytetä.

Kolumbialainen riipputuoli

Kolumbialaisissa riipputuoleissa kuten ''Premium"- riipputuolissa on ylimääräisiä ripustusnauhoja. Tämä saa ne aukeamaan helpommin kuin muut riipputuolit. Se saa myös kehon painon jakautumaan tasaisemmin. Kaiken tämän ansiosta ne ovat vieläkin mukavampia.

Ripustusnarut tulevat kankaasta sen sijaan, että ne olisi ommeltu siihen erikseen. Tämä ei ainoastaan saa riipputuolia näyttämään paremmalta, mutta vähentää myös narujen katkeamisen mahdollisuutta jopa 30%.

Käsityötaito

Premium-riipputuoli on erinomainen esimerkki kolumbialaisesta käsityötaidosta.

Ensinnäkin, kangas on kudottu koneellisesti mahdollisimman pienen virhemarginaalin ja parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi. Riipputuoli on sen jälkeen viimeistelty käsin. Kun suuri kangas on leikattu oikeaan kokoon, molemmat päät puretaan erikseen. Nämä 30cm pitkät langat, joita Kolumbiassa kutsutaan nimellä "cadejo", punotaan naruihin. Ripustusnauhat sidotaan 'cadejoon' käsin.

Cadejo antaa kolumbialaiselle riipputuolille viehättävän, käsintehdyn ilmeen. Se tekee siitä myös kestävämmän ja helpottaa riipputuolin avaamista.

Sopiva säilytyspussi

Jokaisen Tropilex-riipputuolin mukana toimitetaan sille sopiva säilytyspussi. Voit käyttää tätä pussia riipputuolin säilyttämiseen.

Valmistettu rakkaudella Kolumbiassa

Tropilexin kolumbialaiset riipputuolit valmistetaan todella Kolumbiassa. Tämän maan vuosisatoja kestävä riippumattoperinne näkyy ainutlaatuisissa riippumatoissamme ja riipputuoleissamme!

Tropilex tarkoittaa reilua kauppaa: tuotanto hyvissä työoloissa ja kohtuulliseen hintaan. Näin Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurastumista.

Markkinoiden vakain riippumattojalusta

Riippumattojalusta on säädettävissä mukana toimitetuilla ketjuilla. Tämän vuoksi monet kaupassamme myytävät riippumatot mahtuvat tähän tukevaan jalustaan.

Sään vaikutusten rajoittamiseksi jalusta on viimeistelty korkealaatuisella jauhemaalilla, joka estää myös naarmuuntumista.

Jalustan valmistaja on laatumerkki Tropilex.

Saatavana kolmessa koossa

Yhden hengen 'Easy'-riippumattojalusta: Sopii kaikille yhden hengen riippumatoille valikoimassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 290 - 340 cm.

Kahden hengen 'Easy'-riippumattojalusta Sopii kaikille yhden hengen riippumatoille valikoimassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 330 - 370 cm.

'Easy'-family-riippumattojalusta Sopii kaikille yhden hengen riippumatoille valikoimassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 360 - 400 cm.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Riippumatto kahden Hengen Jalustalla Easy & Premium Lemon
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!