Säänkestävät riippumatot

View as Ruudukko Luettelo

Aseta laskevaan järjestykseen

Säänkestävät riippumatot - Ripusta riippumatto ulos koko kesäksi!

Osta säänkestävä riippumatto TheHammockilta. Kaikkein rennoin säänkestävien riippumattojen myymälä. Et tarvitse käyttäjätiliä! Ilmainen toimitus ja palautus.

Riippumatot - Toimitamme kaiken muotoisia ja kokoisia riippumattoja!

Vinkki: Käytä vasemmanpuoleisia suodattimia kaventaaksesi riippumattovalikoimaa.

Tiesitkö, että riippumatot toimitetaan erittäin nopeasti? Tilaa ennen klo 16.00, niin toimitus lähtee huomenna, ja voit palauttaa riippumaton ilmaiseksi 365 päivän kuluessa!

Mitä suurempi riippumatto, sitä parempi

Kun et osaa päättää, minkä riippumaton valitsisit, valitse suurin. Suuret riippumatot ovat rennoimpia. Siksi suosittelemme kahden hengen riippumattojamme kaikille, vaikka olisitkin rentoutumassa yksin. Virittäydy lomatunnelmaan tilavassa perheriippumatossa.

Säänkestävät riippumatot - mukavaa ja helppoa!

Säänkestävä riippumatto ei ole valmistettu puuvillasta. Säänkestävät riippumatot on valmistettu puuvillan ja polyesterin sekoituksesta. Tämä tekee riippumatosta vahvemman ja väri kestää paljon kauemmin. Polyesteri on värinpitävämpää kuin puuvilla.

Ainutlaatuisen kudontatekniikan ansiosta säänkestävä riippumatto on yhtä pehmeä ja mukava kuin puuvillasta tehty riippumatto. Säänkestävä riippumatto kuivuu myös nopeammin kuin 100 % puuvillasta tehty riippumatto.

Säänkestävä riippumatto on riippumatto, jonka voi jättää ulos kesällä. Voit jättää riippumaton riippumaan – sitä ei tarvitse tuoda sisälle.

Riippumatto ulkona on ihanteellinen paikka rentoutua. Tilaa säänkestävä riippumatto nyt, jotta voit alkaa nauttia siitä heti.

Neuvomme: Säilytä säänkestävä riippumatto talvella sisätiloissa

Tietenkin on aina hyvä idea tuoda riippumatto sisään, kun sataa. Vaikka riippumatto on säänkestävä, se kuitenkin kuluu tarpeettomasti ja likaantuu, jos se jätetään ulos.

Kun ostat TheHammockilta, olet turvallisissa käsissä. Voit siis rentoutua täysin!