Riippumatto perhe

View as Ruudukko Luettelo

Aseta laskevaan järjestykseen

Perheriippumatot - Erittäin suuret riippumatot - Todellisille riippumattofaneille!

Osta perheriippumattosi The Hammockilta. Rento suurten riippumattojen myymälä. Et tarvitse käyttäjätiliä! Ilmainen toimitus ja palautus.

Perheriippumatot - Toimitamme kaiken muotoisia ja kokoisia riippumattoja 2-4 hengelle!

Vinkki: Käytä vasemmanpuoleisia suodattimia kaventaaksesi riippumattovalikoimaa.

Tiesitkö, että riippumatot toimitetaan erittäin nopeasti? Tilaa ennen kello 16.00, niin tilaus toimitetaan huomenna, ja voit palauttaa riippumaton ilmaiseksi 365 päivän kuluessa!

Mitä suurempi riippumatto, sitä parempi

Kun et tiedä minkä riippumaton valitsisit, valitse suurin. Suuret riippumatot ovat rennoimpia. Siksi suosittelemme kahden hengen riippumattojamme kaikille, vaikka olisitkin rentoutumassa yksin. Virittäydy lomatunnelmaan tilavassa perheriippumatossa.

Perheriippumatto - Ei vain lepoon, vaan myös leikkimiseen!

Perheriippumatot ovat erityisen suuria, joten ne sopivat erinomaisesti 2–4 hengen rentoutumiseen (kaksi aikuista + lapset). Rentoudu koko perheen kanssa riippumatossa.

Perheriippumatot ovat suuria ja erittäin vahvoja XL-riippumattoja. Kokonsa ja suurimman kapasiteettinsa ansiosta ne voivat kannatella useampaa ihmistä. Perheriippumattomme ovat erityisen pitkiä, leveitä ja vahvoja. Täydellinen koko perheelle!

Tietenkin nämä riippumatot ovat myös erittäin mukavia käytettäviksi yksinään. Jos haluat maata riippumatossa kunnolla, sinun on maattava poikittain. XL- tai perheriippumatoissa tämä toimii erinomaisesti, koska se on tarpeeksi leveä, jotta voit maata siinä täydeltä pituudeltasi.

Sopivatko perheriippumatot jalustoihin?

Lähes kaikki perheriippumatot sopivat jalustoihimme. Jokaisen perheriippumaton tuotesivulta näkyy, mikä jalusta sopii sille. Esimerkiksi puiset jalustamme painavat jopa 200 kg. Erinomainen valinta perheriippumatolle!

Kun ostat TheHammockilta, olet turvallisissa käsissä. Voit siis rentoutua täysin!