Riippumatot retkeilyyn

View as Ruudukko Luettelo

Aseta laskevaan järjestykseen

Retkiriippumatot - Käytännölliset riippumatot retkelle!

Osta retkiriippumattosi The Hammockilta. Rennoin myymälä, josta saa retkiriippumattoja lomalle. Et tarvitse käyttäjätiliä! Ilmainen toimitus ja palautus.

Matkariippumatot - Retkiriippumatot matkustukseen ja lomalle!

Vinkki: Käytä vasemmanpuoleisia suodattimia kaventaaksesi riippumattovalikoimaa.

Tiesitkö, että matkariippumatot toimitetaan erittäin nopeasti? Tilaa ennen klo 16.00, niin riippumatto toimitetaan huomenna, ja voit palauttaa sen ilmaiseksi 365 päivän kuluessa!

Mitä suurempi riippumatto, sitä parempi

Kun et osaa päättää minkä riippumaton valitsisit, valitse suurin. Suuret riippumatot ovat rennoimpia. Siksi suosittelemme kahden hengen riippumattojamme kaikille, vaikka olisitkin rentoutumassa yksin. Virittäydy lomatunnelmaan tilavassa perheriippumatossa.

Matkariippumatot - Kevyitä riippumattoja!

Matkariippumatot ovat kevyitä, laskuvarjokankaasta tehtyjä riippumattoja. Tämä tekee niistä erittäin kevyitä ja kompakteja, mutta silti erittäin tukevia!

Kompaktiudensa ja keveytensä ansiosta matkariippumatto on erinomainen valinta lomalle ja retkeilyyn! Tilaa matkariippumattosi ennen klo 16, niin lähetämme matkariippumaton tänään!

Haluatko nauttia matkastasi täydellisessä mukavuudessa? Se on mahdollista matkariippumatoissamme. Ne on valmistettu laskuvarjokankaasta, mikä tekee niistä erittäin kevyitä. Matkariippumatto säilytetään pienessä pussissa, minkä ansiosta sen säilytys ei vie paljon tilaa.

Kaiken lisäksi useimpien matkariippumattojen kanssa et tarvitse edes ripustusmateriaaleja! Et tarvitse esimerkiksi köysiä, sillä kiinteällä ripustusjärjestelmällä ripustat matkariippumaton nopeasti ja helposti.

Kun ostat TheHammockilta, olet turvallisissa käsissä. Voit siis rentoutua täysin!