Riippumatot 2 henkilöä

View as Ruudukko Luettelo

53 tuote(tta)

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu

Kahden hengen riippumatot - 2 hengen riippumatto - Todellisille riippumattofaneille!

Osta kahden hengen riippumattosi The Hammockilta. Kaikkein rennoin kahden hengen riippumattojen myymälä. Et tarvitse käyttäjätiliä! Ilmainen toimitus ja palautus.

Riippumatot - 2 hengen riippumatto - Chillailua yhdessä!

Vinkki: Käytä vasemmanpuoleisia suodattimia kaventaaksesi riippumattovalikoimaa.

Tiesitkö, että riippumatot toimitetaan erittäin nopeasti? Tilaa ennen klo 16.00, niin toimitus tapahtuu huomenna, ja voit palauttaa riippumaton ilmaiseksi 365 päivän kuluessa!

Mitä suurempi riippumatto, sitä parempi

Kun et osaa päättää minkä riippumaton valitsisit, valitse suurin. Suuret riippumatot ovat rennoimpia. Siksi suosittelemme kahden hengen riippumattojamme kaikille, vaikka olisitkin rentoutumassa yksin. Virittäydy vapaalle tilavassa perheriippumatossa.

Kahden hengen riippumatot - Nauti riippumatosta yhdessä!

Mikä on vielä parempi kuin nauttia kauniista säästä riippumatossa? Nauti siitä jonkun kanssa! Kahden hengen riippumatoissamme voitte rentoutua yhdessä.

Kahden hengen riippumatot ovat riippumattoja, jotka ovat riittävän vahvoja kahdelle henkilölle. Kahden hengen riippumaton kapasiteetti on yleensä 150 kg. Monissa kahden hengen riippumatoissa enimmäiskuorma 200 kg.

Kahden hengen riippumatossa myös leveys on tärkeä, sillä riippumatossa pitää aluksi maata poikittain. Yleensä kahden hengen riippumatto on vähintään 150 cm leveä.

Kahden hengen riippumaton pituus on vähemmän tärkeä, koska siinä maataan poikittain. Kahden hengen riippumaton pituus on yleensä 220 cm.

Soolona kahden hengen riippumatossa? No problemo!

Kahden hengen riippumatto sopii erittäin hyvin myös yhdelle henkilölle. Koska nämä riippumatot ovat leveämpiä, niissä on mukavampi maata. Niissä on helppo maata poikittain, mikä on hankalampaa pienemmässä versiossa.

Kun ostat TheHammockilta, olet turvallisissa käsissä. Voit siis rentoutua täysin!