549,00
Varastossa
SKU
TR-0330201
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Riippumaton Perhejalusta
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Puu
Pakkaus 198,5 x 47 x 12 cm
Maksimikuormitus 200 kg
Materiaali Puu (FSC®)
Paino 31 kg
Kokonaispituus 414 cm
Kokonaisleveys 155 cm
Kokonaiskorkeus 160 cm
Materiaaliteline Lehtikuusi (FSC®)
Säädettävä Kyllä (Ketju)
Ihanteellinen riippumaton pituus 360
Lataa ohjeet

Tuotteen kuvaus

Kestävä ja korkealaatuinen lehtikuusijalusta

Latinankielinen nimi lehtikuusi (larix) kääntyy myös sanaksi "jousi", joka on erittäin kuvaava nimi tälle riippumattojalustalle. Kaunis riippumatto, jota kehystää vankan lehtikuusen muodostama viehättävä, kaareva muoto galvanisoituine teräsmuttereineen ja -pultteineen, tuo sinulle ansaitsemasi levon keskellä puutarhaasi. Loppujen lopuksi, "kaari" ei voi pysyä jännittyneenä koko ajan!

Jalustan kaaret koostuvat useasta kerroksesta, jotka on liitetty toisiinsa. Öljypohjaisella suojapinnoitteella viimeistelty lehtikuusi on ilmeeltään lämmin, vankka ja erittäin tyylikäs. Suuren koon ansiosta kaikkien tuotemerkkien perheriippumatot riippuvat täydellisesti tässä jalustassa.

Oikean riippumattojalustan valinnassa on otettava huomioon riippumaton kokonaispituus (= kangas + köydet). Jos riippumaton kokonaispituus on esimerkiksi 4 metriä, on jalustan ripustuspituuden oltava vähintään 4m. Koska jalustat ovat säädettävissä ripustuksen pituuden suhteen, voit haluatko ripustaa riippumaton kireälle vai löysälle.

Sopii kaikkiin perheen riippumatoihin, jotka ovat saatavilla kaupassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 360-400 cm. Maksimikantavuus on 200kg.

Riippumattojalustan tarjoaa laatumerkki Tropilex.

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Riippumaton Perhejalusta Larch
Tuotearvostelu
Asiakkaiden arvostelut
 1. Hyvä riippumatto yritys
  100%
  Hyvin tasainen ja oikea toimitus. Hyvä tuote edulliseen hintaan.

  Arvostellut G.B

  Posted on

 2. Riippumatto stand
  80%
  Toimitus sujui ongelmitta, ja olen aina saanut välitöntä vastausta kysymyksiini etukäteen. Joten kaikki meni täydellisesti, vain aurinko ei sisällytetty, niin odota hetki ennen kuin voin kokeilla kaiken pois.

  Arvostellut Dieter

  Posted on

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!