24,00 €
Varastossa
SKU
TR-06055101
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään

Riippumaton Asennus Tree Strap

Rating:
97% of 100
Tekniset tiedot
Malli Riippumaton Asennus
Väri Musta
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Paino 0.5 kg
Pakkaus 20 x 15 x 5 cm
Maksimikuormitus 200 kg
Materiaali Polyester
Kankaan pituus 300 cm
Kankaan leveys 2,50 cm
Kokonaispituus 600 cm
Lataa ohjeet

Tuotteen kuvaus

Tree Strap -ripustusjärjestelmä

Tämä kätevä ripustusjärjestelmä koostuu kevyestä, vahvasta narusta, jossa on silmukat 15 cm välein, ja alumiinisesta sulkurenkaasta. 'Tree Strap' -hihna on ihanteellinen matkoille, ja se voi kantaa jopa 200 kiloa hihnaa kohti.

'Tree Strap' -hihnan avulla riippumaton ripustaminen kahden puun väliin on lasten leikkiä! Kiedo 'Tree Strap' -hihnan pää puunrungon ympärille ja vedä hihna silmukan läpi. Voit ripustaa riippumaton yhteen hihnan silmukoista mukana toimitetulla karabiinilla.

Tropilexin 'Tree Strap' -ripustusjärjestelmä sisältää kaksi 3-metristä johtoa ja kaksi alumiinirengasta, joten voit ripustaa riippumaton molemmat puolet.

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilexin tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja reilusti. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että Tropilex edistää jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Intian ja Kolumbian kehittyvien alueiden vaurastumista!

Yhdistelmätarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Riippumaton Asennus Tree Strap
Tuotearvostelu
 1. Laatu jää nähtäväksi pitkällä aikavälillä
  Tuotearvostelu
  100%
  Mahdollisuus ripustaa koon huippunopea. Laatu jää nähtäväksi pitkällä aikavälillä

  Arvostellut Karin

  Posted on