189,00
Varastossa
SKU
TR-0135601
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Perheriippumatto
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Musta
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Kyllä (sisältyy)
Pakkaus 140 x 25 x 25 cm
Maksimikuormitus 180 kg
Materiaali Olefin
Paino 6.2 kg
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 140 cm
Kankaan pituus 210 cm
Kankaan leveys 140 cm
Kokonaispituus 400 cm
Minimi ripustusleveys 380 cm

Tuotteen kuvaus

Ylelliset amerikkalaiset riippumatot

Nämä amerikkalaiset riippumatot ovat myydyimpiä tuotteita Tropilexin tuotevalikoimassa. Näiden levitystangollisten riippumattojen ainutlaatuinen Pohjois-Amerikan tyyli tekee aina vaikutuksen. 'American' ja 'Vegas' ovat myös pehmustettuja ja sen vuoksi erityisen mukavia. Mukana toimitetaan myös tyyny!

Pehmustettu kangas on säänkestävä ja kuivuu nopeasti. Ulkonäöltään se on vastaa puuvillaa. Näiden riippumattojen levitystangot on valmistettu ylellisestä Shorea-puusta (100% FSC-sertifioitu).

Suuri 'Vegas' ja pienempi 'American'

'Vegas'- riippumatto on suurempi näistä kahdesta amerikkalaisesta veljeksestä. Voit ripustaa Vegas-riippumaton mihin tahansa Tropilexin family-koon riippumattojalustaan. Tämä tarkoittaa, että voit rentoutua missä päin puutarhaa tahansa, ja se myös näyttää upealta.

'American'-riippumatto on noin 20cm kapeampi ja 50cm lyhyempi kuin 'Vegas'. Se on silti mukava ja tilava, ja se sopii pienemmälle pihalle. Amerikkalainen riippumatto sopii mihin tahansa Tropilexin kahden hengen riippumattotelineeseen.

Molempien pehmustettujen riippumattojen kanssa toimitetaan tyyny optimaalisen mukavuuden takaamiseksi.

Sopiva säilytyspussi

Jokaisen Tropilex-riippumaton mukana toimitetaan kätevä pussi, jossa voit säilyttää riippumaton siististi.

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilex-tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja reilua. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurauden kasvua Intiassa ja muualla!

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Perheriippumatto Vegas Black
Tuotearvostelu
Asiakkaiden arvostelut
 1. Hyvä laatu
  100%
  Mukava katsoa, ​​kestävä, kangas tuntuu hyvältä, ja voi vain viipyä ulkopuolella. Super. Suositeltava!

  Arvostellut Dirk De Jong

  Posted on

 2. Suuri riippumatto yhtä pientä virhe
  100%
  Mikä ihana riippumatossa! Sitä Voidaan käyttää 2 sivulla, ja tyyny voidaan purkaa. Säilytyslaukku on vähän tiukka; on vaikea laittaa riippumatto takaisin käytön jälkeen.

  Arvostellut Karin

  Posted on

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!

Sopiva asennusmateriaali