119,00
Varastossa
SKU
TR-0135301
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Perheriippumatto
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Valkoinen / Ecru
Säilytyspussi Ei
Vastaava Tyyny Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Pakkaus 140 x 15 x 15 cm
Maksimikuormitus 160 kg
Paino 4.6 kg
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 140 cm
Kankaan pituus 210 cm
Kankaan leveys 140 cm
Kokonaispituus 400 cm
Minimi ripustusleveys 380 cm

Tuotteen kuvaus

Mukavan viileää Rope-riippumatossa

Rope-riippumatossa voit rentoutua ja nauttia jokaisesta tuulen vireestä. Tämä solmittu köysiriippumatto pitää sinut aina viileänä, myös kuumina kesäpäivinä! Levitystangot on valmistettu ylellisestä Shorea-puusta (100% FSC-sertifioitu). Rope-riippumatto sopii täydellisesti Tropilexin family-riippumattojalustoihin.

Vahva ja mukava

Solmittu riippumatto tarjoaa reikiensä ansiosta erinomaisesti jäähdyttävän ilmanvaihdon, mikä tekee siitä loistavan kesäriippumaton! Rope-riippumattoa ei oikeastaan ole solmittu, vaan punottu. Tämän ansiosta kangas tuntuu erittäin miellyttävältä myös paljaalla iholla.

Tropilexin köysiriippumatot on punottu paksuista naruista satojen ohuiden narujen sijaan. Tämä tekee riippumattoistamme erityisen vahvoja ja kestäviä.

Ja koska 'Rope' on punottu kahdesta köydestä yhden köyden sijasta, se on myös jopa 40% vahvempi kuin vastaavat riippumatot!

Pehmeä polyesteri kierrätetyistä muovipulloista

Rope-riippumaton erityispiirre on, että se on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista valmistetusta polyesteristä. Lisäksi se valmistetaan Intiassa, jossa jäteongelma on merkittävä yhteiskunnallinen ongelma.

Tuskin tarvitsee mainita, että käytetyissä materiaaleissa ei ole tingitty laadusta tai mukavuudesta. Itse asiassa ainutlaatuisen kudontatekniikan ansiosta kangas tuntuu erittäin pehmeältä – jopa pehmeämmältä kuin puuvilla!

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilexin tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja oikeudenmukaista. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että Tropilex edistää jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Intian ja Kolumbian kehittyvien alueiden vaurastumista!

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Perheriippumatto Rope Natura
Tuotearvostelu
Asiakkaiden arvostelut
 1. Herkullinen!
  100%
  Jälkeen ensimmäinen sai hyvää selitystä puhelimitse meidän tarkoitus valintaa ja roikkuu vaihtoehtoja, osto toimitettiin seuraavana päivänä sovitulla tavalla. Me heti nauttia tukeva ja kaunis perhe riippumatossa.

  Arvostellut A Hokke

  Posted on

 2. Top riippumatto
  100%
  Herkullinen. Kaunis. Mukava ja tilava

  Arvostellut Polman

  Posted on

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!

Sopiva asennusmateriaali