379,00
Varastossa
SKU
TR-0135401
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Perheriippumatto
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Harmaa
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Kyllä (sisältyy)
Pakkaus 140 x 45 x 45 cm
Maksimikuormitus 200 kg
Materiaali Olefin
Paino 12.5 kg
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 140 cm
Kankaan pituus 210 cm
Kankaan leveys 140 cm
Kokonaispituus 400 cm
Minimi ripustusleveys 360 cm

Tuotteen kuvaus

Loikoile kuin kuningas Big Fat -riippumatossa!

Koe äärimmäistä ylellisyyttä "Big Fat" -riippumatossa. Tämä riippumatto on pehmustettu ja vähintään 20cm paksu. Tämän mukavammaksi riippumatto ei tule! Loikoile kuin kuningas tässä pehmustetussa riippumatossa - mukana toimitetaan tyyny.

Big Fat-riippumaton materiaali on säänkestävä, nopeasti kuivuva ja näyttää ja tuntuu puuvillalta. Koska tämä riippumatto on niin paksu, sitä ei kannata jättää ulos sateeseen. 'Big Fat'-riippumatto ei kuivu yhtä nopeasti kuin tavallinen riippumatto. Ja olisi sääli, jos joutuisit odottamaan rentouttavia hetkiä sen takia!

Sisältää tyynyn

Levitystangot on valmistettu ylellisestä Shorea-puusta (100% FSC-sertifioitu). Parhaan mukavuuden saavuttamiseksi Big Fat -riippumatto toimitetaan kuvissa näkyvän tyynyn kanssa.

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilexin tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja reilua. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että Tropilex edistää jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Intian ja Kolumbian kehittyvien alueiden vaurastumista!

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Perheriippumatto Big Fat Grey
Tuotearvostelu
Asiakkaiden arvostelut
 1. Loistava
  100%
  Suuri laatu, täsmälleen kuvatulla, erittäin vakaa, melko leveä, hyvin sopii 2 hengelle, joten et vaipua sitä, odotamme ensimmäiseen rentoutumista tunnin Keväällä aion ehdottomasti pitää sen, hinta / laatusuhde on erittäin hyvä!

  Arvostellut Kathleen

  Posted on

 2. Vastinetta rahoillesi!
  100%
  Super riippumatossa. Mukava ja iso ja tukeva

  Arvostellut Richard

  Posted on

 3. Nauti rasvaa
  100%
  Tämä riippumatto on yksinkertaisesti nautittavaa -)

  Arvostellut Chantal

  Posted on

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!

Sopiva asennusmateriaali