24,00
Varastossa
SKU
TR-0715301
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Peite
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Harmaa
Säilytyspussi Kyllä
Pakkaus 20 x 15 x 5 cm
Materiaali Laskuvarjokangas
Paino 0.3 kg
Kokonaispituus 420 cm
Kokonaisleveys 20 cm
Kokonaiskorkeus 20 cm

Tuotteen kuvaus

Suojus riippumattoosi

'Sleeve'-suojus suojaa riippumattoasi säältä. Tämä suojus on helppo ottaa käyttöön, joten riippumattosi on hetkessä valmis!

'Sleeve'-suojus on 4 metriä pitkä ja sopii kaikille riippumatoille, joissa ei ole levitystankoja. Suojus kiinnitetään riippumaton yhteen päätyyn. Kun haluat suojata riippumattoa, vedä suojus koko riippumaton päälle. Kun haluat käyttää riippumattoa, vedä 'Sleeve' pois!

'Sleeve'-suojuksen avulla riippumatto pysyy aina kauniina, eikä sitä tarvitse jatkuvasti ottaa alas ja laittaa pois. Joten varmista, että tilaat tämän suojuksen uudelle riippumatollesi!

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilexin tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja reilua. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurauden kasvua Intiassa ja muualla!

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Peite Hammock Sleeve
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!