159,00
Varastossa
SKU
TR-0220301
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Kahden Hengen Riipputuoli
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Valkoinen / Ecru
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Vastaava Plaid Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Pakkaus 140 x 10 x 10 cm
Maksimikuormitus 200 kg
Materiaali Polycotton
Paino 3.8 kg
Kudonnan tiheys 420 g/m²
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 140 cm
Kankaan pituus 210 cm
Kankaan leveys 140 cm
Kokonaiskorkeus 180 cm
Minimi ripustuskorkeus 200 cm
Lataa ohjeet

Tuotteen kuvaus

Ylellinen riipputuoli, jossa on käsin solmitut hapsut

Haluatko tilavan, yleellisen ja laadukkaan family-riipputuoli? Upea Tropilex DeLuxe-riipputuoli käsinsolmituilla hapsuilla tarjoaa huippumukavuutta!

Elegantit hapsut

Tropilex on lisännyt hapsut tähän riipputuoliin koristeluksi. Mutta tiesitkö, että hapsuilla oli alun perin erilainen tehtävä? Aikoinaan ne lisättiin riippumattoon suojaksi hyönteisiltä!

Paksu kangas pehmeällä luonteella

DeLuxen kangas on erityisen paksu; jopa 20% paksumpi kuin muiden valmistajien riipputuoleissa. Tämä paksumpi kangas tarjoaa enemmän mukavuutta ja tekee riipputuolista vahvemman ja kestävämmän.

Materiaali on yhdistelmä 70% puuvillaa ja 30% polyesteriä. Puuvilla ja kankaan ainutlaatuiset kuviot antavat 'Premium'-riipputuolille sen pehmeän luonteen.

Polyesteri estää puuvillaa venymästä liikaa. Sen ansiosta riipputuoli kestää myös paremmin sadetta. Suosittelemme kuitenkin aina säilyttämään riipputuolin kuivassa paikassa, kun sitä ei käytetä.

Kolumbialainen riipputuoli

Kolumbialaisissa riippumatoissa kuten ''Premium"- riipputuolissa on ylimääräisiä ripustusnauhoja. Tämä saa ne aukeamaan helpommin kuin muut riippumatot. Se saa myös kehon painon jakautumaan tasaisemmin. Kaiken tämän ansiosta ne ovat vieläkin mukavampia.

Ripustusköydet tulevat kankaasta sen sijaan, että ne olisi ommeltu siihen erikseen. Tämä paitsi näyttää hyvältä, vähentää myös katkeamisen riskiä jopa 30 %.

Käsityötaito

Premium-riipputuoli on erinomainen esimerkki kolumbialaisesta käsityötaidosta.

Ensinnäkin, kangas on kudottu koneellisesti mahdollisimman pienen virhemarginaalin ja parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi. Riipputuoli on sen jälkeen viimeistelty käsin. Kun suuri kangas on leikattu oikeaan kokoon, molemmat päät puretaan erikseen. Nämä 30 cm pitkät langat, joita Kolumbiassa kutsutaan nimellä "Cadejo", punotaan naruihin. Ripustusnauhat sidotaan tähän 'Cadejoon' käsin.

Cadejo antaa kolumbialaiselle riipputuolille viehättävän, käsintehdyn ilmeen. Se tekee siitä myös kestävämmän ja helpottaa riipputuolin avaamista.

Sopiva säilytyspussi

Jokaisen Tropilex-riipputuolin mukana toimitetaan sille sopiva säilytyspussi. Voit käyttää tätä pussia riipputuolin säilyttämiseen.

Valmistettu rakkaudella Kolumbiassa

Tropilexin kolumbialaiset riipputuolit valmistetaan todella Kolumbiassa. Tämän maan vuosisatoja pitkä riippumattoperinne näkyy näissä ainutlaatuisissa riippumatoissa ja riipputuoleissa!

Tropilex edistää reilua kauppaa: tuotantoa hyvissä työoloissa ja reiluun hintaan. Tällä tavalla Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurastumista.

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Kahden Hengen Riipputuoli DeLuxe White
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!