Erikoishinta 259,00 € Normaalihinta 329,00 €
Varastossa
SKU
TR-0320101-1
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään

Kahden Hengen Riippumattojalusta Wood Second Chance

Tekniset tiedot
Malli Kahden Hengen Riippumattojalusta
Väri Puu
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Paino 23 kg
Pakkaus 175,5 x 46 x 12 cm
Maksimikuormitus 180 kg
Materiaali Puu (FSC® Mix)
Kokonaispituus 372 cm
Kokonaisleveys 130 cm
Kokonaiskorkeus 143 cm
Materiaaliteline Kuusipuu (FSC® Mix)
Säädettävä Kyllä (Ketju)
Ihanteellinen riippumaton pituus 330 - 360 cm
Lataa ohjeet

Tuotteen kuvaus

Kaikki ansaitsevat toisen mahdollisuuden!

Joskus meillä Minun Riippumattoni -kaupassa on näyte tästä myydyimmästä tuotteesta, jota emme voi enää myydä uutena. Tuote on palautettu ja laatikko on vaurioitunut ja/tai siinä on joitain käytön jälkiä, koska tuotetta on kokeiltu. Siksi saat extra-alennuksen tästä tuotteesta!

HUOM! Tämä tuote lähetetään sinulle vahingoittuneessa laatikossa tai muussa kuin alkuperäisessä laatikossa, ja tuotteessa saattaa olla käytön jälkiä.

Kaunis puinen riippumattojalusta

FSC®-sertifioidusta puusta valmistettu tyylikäs riippumattojalusta näyttää upealta missä tahansa puutarhassa. Valmistettu rakkaudella ja ammattitaidolla.

Puu on uppokäsitelty jotta se on saatu säänkestäväksi. Ripustuspituus on säädettävissä ketjujen avulla, jotka toimitetaan jalustan mukana.

HUOM! Kun valitset tälle jalustalle riippumaton, ota huomioon riippumaton kokonaispituus! Jos tämä pituus on esimerkiksi 3,5m, on jalustan vähimmäispituuden on oltava 3,5 metriä. Lähes kaikki telineet ovat säädettävissä, joten ne tarjoavat liikkumavaraa ripustamisessa.

Uudemman mallin jalusta voi kestää jopa 40kg lisäpainon.

Saatavana kolmena eri versiona

Wood - yhden hengen riippumattojalusta: Sopii kaikille yhden hengen riippumatoille, jotka ovat saatavana Minun Riippumattoni -kaupassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 290-340cm.

'Wood' -kahden hengen riippumattojalusta Sopii kaikille kahden hengen riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -kaupassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 330-370cm.

'Wood' - family-riippumattojalusta Sopii kaikille family-riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -kaupassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 360-400cm.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Kahden Hengen Riippumattojalusta Wood Second Chance
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.715 tarkistettua arvostelua!