149,00
Varastossa
SKU
TR-0320302
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Kahden Hengen Riippumattojalusta
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Musta
Pakkaus 157 x 27,5 x 16 cm
Maksimikuormitus 150 kg
Materiaali Metalli
Paino 17 kg
Kokonaispituus 370 cm
Kokonaisleveys 120 cm
Kokonaiskorkeus 130 cm
Säädettävä Kyllä (Ketju)
Ihanteellinen riippumaton pituus 330 - 370 cm
Lataa ohjeet

Tuotteen kuvaus

Markkinoiden vakain riippumattojalusta

Riippumattojalusta on säädettävissä mukana toimitetuilla ketjuilla. Tämän vuoksi monet kaupassamme myytävät riippumatot mahtuvat tähän tukevaan jalustaan.

Sään vaikutusten rajoittamiseksi jalusta on viimeistelty korkealaatuisella jauhemaalilla, joka estää myös naarmuuntumista.

Jalustan valmistaja on laatumerkki Tropilex.

Saatavana kolmessa koossa

Yhden hengen 'Easy'-riippumattojalusta: Sopii kaikille yhden hengen riippumatoille valikoimassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 290 - 340 cm.

Kahden hengen 'Easy'-riippumattojalusta Sopii kaikille yhden hengen riippumatoille valikoimassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 330 - 370 cm.

'Easy'-family-riippumattojalusta Sopii kaikille yhden hengen riippumatoille valikoimassamme, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 360 - 400 cm.

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Kahden Hengen Riippumattojalusta Easy
Tuotearvostelu
Asiakkaiden arvostelut
 1. Todella tyytyväinen
  100%
  Helppo laittaa (ja ulos!), Sopii Täydellisesti riippumatossa, tuntuu erittäin vankka. Vihje: laittaa pyörän sen alle! Tein sen itse; liikenne on niin paljon helpompaa!

  Arvostellut I.

  Posted on

 2. Riippumatto stand Helppo
  100%
  Tuote on valmistettu erittäin vahva materiaalien ja täyttää odotukset. Saavuin keräyspisteeseen, ja se oli ehdotetussa aikataulussa. Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja toimituksen.

  Arvostellut A.

  Posted on

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!