249,00
Varastossa
SKU
TR-0320301
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Kahden Hengen Riippumattojalusta
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Musta
Pakkaus 175 x 41,5 x 11 cm
Maksimikuormitus 180 kg
Materiaali Metalli
Paino 25 kg
Kokonaispituus 370 cm
Kokonaisleveys 120 cm
Kokonaiskorkeus 135 cm
Säädettävä Kyllä (Ketju)
Ihanteellinen riippumaton pituus 330 - 370 cm
Lataa ohjeet

Tuotteen kuvaus

Markkinoiden vakain riippumattojalusta

Arc-riippumattojalusta on markkinoiden vakain ja tukevin rautajalusta!

Riippumattojalusta on säädettävissä mukana toimitetuilla ketjuilla. Tämän vuoksi monet kaupassamme myytävät riippumatot mahtuvat tähän tukevaan jalustaan.

Sään vaikutusten rajoittamiseksi jalusta on viimeistelty korkealaatuisella jauhemaalilla, joka estää myös naarmuuntumista.

Jalustan valmistaja on laatumerkki Tropilex.

Saatavana kolmessa koossa

Yhden hengen Arc-riippumattojalusta: Sopii kaikille yhden hengen riippumatoille, jotka on saatavilla Minun Riippumattoni -kaupassa sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 290-340 cm.

Kahden hengen 'Arc'-riippumattojalusta Sopii kaikille riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -sivustolla, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 330-370 cm.

Arc-family-riippumattojalusta Sopii kaikille family-riippumatoille, jotka on saatavana Minun Riippumattoni -sivustolla, sekä riippumatoille, joiden kokonaispituus on 360-400 cm.

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Kahden Hengen Riippumattojalusta Arc
Tuotearvostelu
Asiakkaiden arvostelut
 1. Arc Double
  100%
  Tilasi hieman jälkeen kuusitoista pelasti 1 päivän! Erittäin Helppo asentaa ja helppo siirtää (käytin ostaa puinen jalusta rautakaupasta rikkoutuneen kun 4 vuotta sään vuoksi), niin suuri artikkeli!

  Arvostellut Arc

  Posted on

 2. Super
  100%
  Hyvin onnellinen toimitetaan nopeasti, helppo asentaa ja ennen kaikkea kestävä. Olen niin iloinen ostokseni. Minulle pitkä päiväunet ravistelee tuuli.

  Arvostellut 2b

  Posted on

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!