99,00
Ei varastossa
SKU
TR-0125501
Lähetetään 5 arkipäivässä
Tekniset tiedot
Malli Kahden Hengen Riippumatto
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Monivärinen
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Vastaava Plaid Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Pakkaus 40 x 30 x 8 cm
Maksimikuormitus 180 kg
Materiaali Polycotton
Paino 1.8 kg
Levitystanko Ei
Kankaan pituus 230 cm
Kankaan leveys 160 cm
Kokonaispituus 350 cm
Minimi ripustusleveys 310 cm

Tuotteen kuvaus

Nappaa jokainen tuulenvire meksikolaisessa riippumatossa

Meksikossa sijaitsevassa riippumatossa voit nauttia lempeästä tuulesta, joka hivelee selkääsi. Tämän köysistä punotun riippumaton ansiosta jokainen tuulen henkäys on herkullisen viileä. Täydellistä kuumina kesäpäivinä!

Makaa mukavasti

Meksikolaiset riippumatot koostuvat sadoista ohuista naruista. Ne takaavat erinomaisen painojakauman, joten voit maata mukavasti. Lisäksi Tropilexin meksikolaiset riippumatot eivät ole solmittuja, vaan itse asiassa punottuja. Tämä tarjoaa lisämukavuutta.

Sinun ei tarvitse huolehtia köyden painautumisesta ihoon. Koska riippumatto koostuu niin monesta köydestä, ei tätä pääse tapahtumaan!

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilexin tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja oikeudenmukaista. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että Tropilex edistää jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Intian ja Kolumbian kehittyvien alueiden vaurastumista!

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Kahden Hengen Riippumatto Mexico Rainbow
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.870 tarkistettua arvostelua!

Sopiva asennusmateriaali