129,00 €
Varastossa
SKU
TR-0125401
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään

Kahden Hengen Riippumatto American Blue

Rating:
87% of 100
Tekniset tiedot
Malli Kahden Hengen Riippumatto
Väri Sininen
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Paino 5.6 kg
Säilytyspussi Kyllä
Vastaava Tyyny Kyllä (sisältyy)
Vastaava Plaid Saatavilla (ei sisälly hintaan)
Pakkaus 120 x 20 x 20 cm
Maksimikuormitus 180 kg
Materiaali Olefin
Levitystanko Kyllä
Pituussuunnan levitystanko 120 cm
Kankaan pituus 210 cm
Kankaan leveys 120 cm
Kokonaispituus 350 cm
Minimi ripustusleveys 330 cm

Tuotteen kuvaus

Ylelliset amerikkalaiset riippumatot

Nämä amerikkalaiset riippumatot ovat parhaiten myytyjä Tropilexin tuotevalikoimassa. Näiden levitystangollisten riippumattojen ainutlaatuinen Pohjois-Amerikan tyyli tekee aina vaikutuksen. 'American' ja 'Vegas' ovat myös pehmustettuja ja siksi erityisen mukavia. Kaikki yhdessä mukana toimitetun tyynyn kanssa!

Pehmustettu kangas on säänkestävä ja nopeasti kuivuva. Ulkonäöltään se on hyvin samanlainen kuin puuvilla. Näiden riippumattojen levitystangot on valmistettu ylellisestä Shorea-puusta (100 % FSC-sertifioitu).

Suuri 'Vegas' ja pienempi 'American'

'Vegas'- riippumatto on suurempi näistä kahdesta amerikkalaisesta veljeksestä. Voit ripustaa Vegas-riippumaton mihin tahansa Tropilexin family-koon riippumattojalustaan. Tämä tarkoittaa, että voit rentoutua missä päin puutarhaa tahansa, ja se myös näyttää upealta.

'American'-riippumatto on noin 20 cm kapeampi ja 50 cm lyhyempi kuin 'Vegas'. Se on silti mukava ja tilava, ja se sopii pienemmälle pihalle. Amerikkalainen riippumatto sopii mihin tahansa Tropilexin kahden hengen riippumattotelineeseen.

Molempien pehmustettujen riippumattojen kanssa toimitetaan tyyny optimaalisen mukavuuden takaamiseksi.

Sopiva säilytyspussi

Jokaisen Tropilex-riippumaton mukana toimitetaan kätevä pussi, jossa voit säilyttää riippumaton siististi.

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilex-tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja reilua. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurauden kasvua Intiassa ja muualla!

Yhdistelmätarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Kahden Hengen Riippumatto American Blue
Tuotearvostelu
 1. Suuri riippumatossa!
  Tuotearvostelu
  80%
  Suuri riippumatossa! Pienellä Taitoa, voit olla pareittain. Mukana toimitettu tyyny on myös suuri. Väri (sininen) on vain kaunis. Kuitenkin haju vaivasi meitä paljon alussa: Riippumatossa ripustettu ulkona sään ja tuulen 3 päivää, kunnes haju tuli siedettävä. Vastaus riippumatossa: Se voi kestää muutaman päivän, ennen kuin haju katoaa.

  Arvostellut Alexandra Fröhlcke

  Posted on

Sopiva asennusmateriaali