69,00 €
Varastossa
SKU
TR-0155306
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään

Kahden Hengen Matkariippumatto Travel Pluto

Rating:
100% of 100
Tekniset tiedot
Malli Kahden Hengen Matkariippumatto
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Oranssi
Paino 0.8 kg
Säilytyspussi Kyllä - Integroitu
Pakkaus 19 x 13 x 13 cm
Maksimikuormitus 180 kg
Materiaali Laskuvarjokangas
Levitystanko Ei
Kankaan pituus 300 cm
Kankaan leveys 200 cm
Kokonaispituus 310 cm
Minimi ripustusleveys 270 cm

Tuotteen kuvaus

Kevyt matkakumppani

Tropilexin matkariippumatto on ihanteellinen matkakumppani! Kun riippumatto on matkatavaroissasi, voit maata mukavasti missä tahansa. Hengittävästä laskuvarjokankaasta valmistettu matkariippumatto tuntuu ihanan pehmeältä.

Laskuvarjokangas on myös erittäin kevyttä ja pakkautuu todella pieneen tilaan. Matkariippumaton paino integroidulla ripustusmekanismilla on minimaalinen, eli ihanteellinen mukaan matkalle!

Integroitu puuhihna

Integroidun Tree Strap -ripustusjärjestelmän avulla voit ripustaa riippumaton nopeasti ja helposti. Järjestelmä koostuu 2 polyesterinauhasta (kumpikin 3m pitkä) ja kahdesta ultrakevyestä sulkurenkaasta.

Halusitpa ripustaa riippumaton kahden puun väliin, kallioon tai kaiteeseen: voit tehdä sen kaiken tällä ripustusjärjestelmällä!

Voidaan käyttää myös huopana

Tiesitkö, että monet ihmiset käyttävät matkariippumattoaan myös peittona? Saat siis mukavan, siistin paikan ottaa aurinkoa maassa tai rannalla, järjestää piknikin tai vain rentoutua!

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilexin tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja reilua. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että Tropilex edistää jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Intian ja Kolumbian kehittyvien alueiden vaurastumista!

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Kahden Hengen Matkariippumatto Travel Pluto
Tuotearvostelu
Asiakkaiden arvostelut
 1. Helppo ripustaa ja helppo säilyttää
  100%
  Kevyt riippumatto. Helppo ripustaa ja helppo varastoida. Erittäin mukava ottaa kävelylle ja levätä riippumatossa.

  Arvostellut Jeroen Van Diem

  Posted on

 2. Elämä vaihtaja
  100%
  En ole oikeastaan ​​hauskaa riippumatossa mutta kun maailma kääntyi ylösalaisin, koska -koronavirus se muuttaa minua. Koska olen olennainen työntekijä aloin selaamaan matka riippumatossa ja tilasin tämä matka Pluto. En kestänyt tuoda kotiin viruksen ja tartunnan perheeni. Päätin jäädä ulkona ja nukkui minun riippumatossa se on mukava ja vahva asti. Se on erittäin helppo koota ja purkaa, en aina tuoda sitä työssäni ja nukkui sairaalan ulkopuolella. Sellainen elämä käyttöikä vaihtaja

  Arvostellut Gio

  Posted on

 3. Nätti
  100%
  Kiinteät kevyt ja helppo käyttää, suosittelen retkeilijöille tai kalastajille; )

  Arvostellut Charly Moretta

  Posted on

 4. Ihana matkustaa
  100%
  Super kätevä ja lopulta jotain, joka voidaan helposti laittaa takaisin säilytyspussiin. Todella hyvä ystävä oikeaan säällä, ja meillä on yksi säännöllisesti

  Arvostellut Mart Janssen

  Posted on

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.799 tarkistettua arvostelua!