69,00 €
Varastossa
SKU
TR-0155304
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään

Kahden Hengen Matkariippumatto Travel Mercury

Rating:
93% of 100
Tekniset tiedot
Malli Kahden Hengen Matkariippumatto
Väri Sininen
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Paino 0.8 kg
Säilytyspussi Kyllä - Integroitu
Pakkaus 19 x 13 x 13 cm
Maksimikuormitus 180 kg
Materiaali Laskuvarjokangas
Levitystanko Ei
Kankaan pituus 300 cm
Kankaan leveys 200 cm
Kokonaispituus 310 cm
Minimi ripustusleveys 270 cm

Tuotteen kuvaus

Kevyt matkakumppani

Tropilexin matkariippumatto on ihanteellinen matkakumppani! Kun riippumatto on matkatavaroissasi, voit maata mukavasti missä tahansa. Hengittävästä laskuvarjokankaasta valmistettu matkariippumatto tuntuu ihanan pehmeältä.

Laskuvarjokangas on myös erittäin kevyttä ja pakkautuu todella pieneen tilaan. Matkariippumaton paino integroidulla ripustusmekanismilla on minimaalinen, eli ihanteellinen mukaan matkalle!

Integroitu puuhihna

Integroidun Tree Strap -ripustusjärjestelmän avulla voit ripustaa riippumaton nopeasti ja helposti. Järjestelmä koostuu 2 polyesterinauhasta (kumpikin 3m pitkä) ja kahdesta ultrakevyestä sulkurenkaasta.

Halusitpa ripustaa riippumaton kahden puun väliin, kallioon tai kaiteeseen: voit tehdä sen kaiken tällä ripustusjärjestelmällä!

Voidaan käyttää myös huopana

Tiesitkö, että monet ihmiset käyttävät matkariippumattoaan myös peittona? Saat siis mukavan, siistin paikan ottaa aurinkoa maassa tai rannalla, järjestää piknikin tai vain rentoutua!

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilexin tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja reilua. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että Tropilex edistää jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Intian ja Kolumbian kehittyvien alueiden vaurastumista!

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Kahden Hengen Matkariippumatto Travel Mercury
Tuotearvostelu
Asiakkaiden arvostelut
 1. Hyvä laatu ja helppo ripustaa
  100%
  Käytön jälkeen itselleni ostin jokainen perhe matkustaa riippumatto koska me kaikki rakastamme vaellus ja Backpacking. Rakastan roikkuu minun riippumatossa pitkästä kävellä eikä koskaan herätä kanssa kipeä selkä. Olen erittäin suositeltavaa tämän merkin, koska se on täydellinen valmistettu hyvälaatuisesta ja kestävyys.

  Arvostellut Bernard

  Posted on

 2. Tyytyväinen
  80%
  Mukava riippumatossa. Kiva väri.

  Arvostellut A.

  Posted on

Every customer is invited by us or by TrustPilot to write a review. HangmatWereld.nl operates throughout Europe. The product reviews may therefore be automatically translated.

You can also visit our TrustPilot profile. There we have 1,500 verified reviews from each country!

Review us on Reviews Minun Riippumattoni