69,00 €
Varastossa
SKU
TR-0715101
Tilaa ennen klo 16.00, niin tilaus lähetetään tänään
Tekniset tiedot
Malli Bug Net
Merkki Tropilex ®
Hyväntekeväisyys 1% For The Planet
Väri Musta
Paino 1 kg
Säilytyspussi Kyllä
Pakkaus 30 x 15 x 15 cm
Kokonaispituus 300 cm
Kokonaisleveys 120 cm
Kokonaiskorkeus 120 cm
Minimi ripustusleveys 300 cm

Tuotteen kuvaus

Ei enää ongelmia hyttysten ja tuholaisten kanssa

Haluatko nukkua riippumatossa ilman häiritsevää ininää? Pidä hyttyset, kärpäset ja muut hyönteiset poissa 'Moskito'-hyönteisverkon avulla!

Tämä hienosilmäinen hyttysverkko on yhtä tehokas kuin helppokäyttöinenkin. Ripusta 'Moskito'-hyönteisverkko koko riippumaton ympärille ja sulje se vetoköysillä. Avaa vetoketju astuaksesi riippumattoon. Sulje vetoketju, kun olet sisällä, niin hyönteiset eivät kiusaa sinua!

Puhdas säilytystila

Voit myös käyttää hyttysverkkoa kätevänä säilytystilana. Verkko roikkuu kokonaan riippumaton päällä. Kun laitat laukun, kengät tai muita tavaroita verkkoon, ne pysyvät puhtaina koskematta maahan.

Tuotettu reilusti ja kestävästi Intiassa

Tropilexin tuotanto Kolumbiassa ja Intiassa on mahdollisimman kestävää ja reilua. Esimerkiksi Intiassa Tropilex toimii tehtaan kanssa, joka edistää naisten emansipaatiota. Tämä on johtanut muun muassa toimintaan kahden kylän kanssa, tarjoten työtä 60:lle maaseudun naiselle!

Tropilex maksaa tuotteistaan kohtuullisen hinnan ja varmistaa hyvät työolot. Tämä tarkoittaa, että jokaisella myydyllä riippumatolla tai riipputuolilla Tropilex edistää kehittyvien alueiden vaurauden kasvua Intiassa ja muualla!

Nipputarjoukset

Älä unohda tarkistaa tämän sivun yhdistelmätarjouksia. Saat houkuttelevan alennuksen, kun tilaat riippumaton/riipputuolin yhdessä jalustan tai muun lisävarusteen kanssa.

Näihin tarjouksiin kuuluvat tuotteet on merkitty selvästi. Silloin tiedät myös varmasti, että jalusta tai lisävaruste sopii riippumattoosi / riipputuoliisi!

1% For The Planet

Ostamalla tämän tuotteen tuet suoraan hyvää tarkoitusta. 1% For The Planet -hankkeen jäsenenä Tropilex-yhtiö maksaa vähintään yhden prosentin vuotuisesta kokonaisliikevaihdostaan hyväntekeväisyysjärjestöille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Léah Korhonen

Soita Minun Riippumattoni -asiakaspalveluun

Video

Sopii täydellisesti

Arvostelut

Arvostelut

Write Your Own Review
Katsot tuotetta:Bug Net Mosquito
Tuotearvostelu

Me tai TrustPilot kutsuu jokaisen asiakkaan kirjoittamaan arvostelun. Minun Riippumattoni toimii kaikkialla Euroopassa. Tuotearvostelut voidaan siksi kääntää automaattisesti.

Voit myös vierailla TrustPilot-profiilissamme, jossa on yli 1.799 tarkistettua arvostelua!